Elja Trum

Nederlands Kampioenschap Camerawerpen 2008

donderdag 24 juli 2008, 22:53 door | 5.800x gelezen | 6 reacties

Voor het tweede jaar op een rij organiseert Olympus het Nederlands Kampioenschap Camerawerpen. Op zaterdag 16 augustus ben je welkom tijdens het -gratis toegankelijke- Meerlive festival te Hoofddorp. Een grappig detail aan de wedstrijd is dat alle camera's zijn toegestaan met uitzondering van de zogenaamde wegwerpcamera's.

De aanschaf van een nieuwe camera wordt vaak uitgesteld totdat de oude ťcht niet meer functioneert. Om dat proces te versnellen, heeft Olympus vorig jaar voor het eerst een Nederlands Kampioenschap Camerawerpen georganiseerd in plaats van een inruilaktie. Dit evenement was een groot succes en de vele deelnemers wisten met hun oude camera's grote afstanden te overbruggen.

Deelnemers aan dit NK maken kans op een mooie wisseltrofee en op een nieuwe digitale compact camera. In elk geval krijgt elke deelnemer 10% korting op een nieuwe Olympus camera.

Er wordt gestreden in twee categorieŽn: tot 12 jaar en vanaf 12 jaar. Wie deel wil nemen, kan zich op zaterdag 16 augustus om 13 uur met camera melden bij de wedstrijdleiding. Het deelnameformulier kan worden gedownload vanaf nkcamerawerpen.nl.

Olympus NK camerwerpen 2008



101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

6 reacties

 1. Jeroen
  Profiel  Jeroen schreef op vrijdag 25 juli 2008 om 15:44

  Ja, het is een leuk idee van Olympus. Ook slimme marketing/reclame. Ik zou zelf nooit één van m'n oude camera's gebruiken voor dit doel... knipoog

 2. Patrick
  Patrick schreef op vrijdag 25 juli 2008 om 16:44

  Heb hier nog een Canon EOS-1Ds Mark III liggen met EF 1200mm 5.6L USM. Iemand schattig hoe ver ik zou komen.

 3. Patrick
  Patrick schreef op vrijdag 25 juli 2008 om 16:44

  Waarom vragen ze Theo Maassen niet als gast gooier.

 4. Charles
  Profiel Charles schreef op vrijdag 25 juli 2008 om 17:35

  Idiote aktie!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.323 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord