100+ fotografiecursussen ťn het boek Sterrensporen Fotograferen - Nu 89 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Reis de zomer achterna als Canon storyteller

donderdag 18 mei 2017, 15:30 door | 4.263x gelezen | 1 reactie

Canon zoekt een storyteller die een jaar lang de wereld rondreist en 365 verhalen in beeld brengt. Letterlijk een wereldbaan. Sollicitaties worden beoordeeld door de beroemde storyteller ZoŽ Kravitz.


Live for the Story


Canon introduceert vandaag haar nieuwe merkcampagne 'Live For The Story'. De campagne gaat van start met een zoektocht naar de ideale storyteller, iemand die een jaar lang de zomer achterna reist, met als doel 365 inspirerende verhalen in beeld te brengen. Hiermee wil Canon het begrip storytelling nieuw leven in blazen.

De kunst van het vertellen


Dagelijks worden 200 miljoen foto's geŁpload naar Facebook en 95 miljoen foto's en video's op Instagram geplaatst. Met als gevolg dat de kunst van het vertellen van een verhaal verloren gaat in een oceaan vol selfies, katten en avocado-brunches.

Speciale herinneringen


Als reactie op een cultuur waarin meer foto's worden gedeeld dan verhalen, introduceert Canon vandaag haar nieuwe merkcampagne 'Live For The Story' die mensen aanmoedigt om speciale herinneringen te vinden in alle momenten van het leven, ongeacht waar ze zijn of wat ze doen.

Eťn persoon


Ook start Canon een zoektocht naar ťťn persoon die ons allemaal zal inspireren voor 'Live For The Story' en die de kunst van storytelling in ere herstelt. De kandidaten voor deze wereldbaan kunnen 'solliciteren' via Instagram en inzendingen worden beoordeeld door actrice, producent, muzikant en storyteller ZoŽ Kravitz.

Canon campagne

Een heel jaar reizen


De uitverkoren storyteller reist een jaar lang over de hele wereld de zomer achterna, naar bestemmingen als Lissabon, Melbourne en BraziliŽ. De reis die de Canon storyteller maakt wordt een eigen verhaal van de zomer, een verhaal waarmee anderen weer geÔnspireerd worden.

Instagram


Heb jij het in huis om anderen te inspireren hun eigen verhalen te ontdekken? Meld je dan vůůr 29 juni 2017 aan door jouw meest gedenkwaardige zomerverhaal te delen op Instagram.

#365dagenzomer


Dat doe je door #LiveForTheStory en #365dagenzomer te gebruiken en @CanonNederland te taggen. Alle inzendingen worden beoordeeld aan de hand van een aantal criteria, zoals talent voor storytelling, beeldkwaliteit, originaliteit en het vermogen om te inspireren.

De winnaar zal een jaar lang de wereld rondreizen en tijdens deze twaalf maanden 365 inspirerende verhalen vertellen. Alle onkosten worden betaald door Canon en de winnaar ontvangt tevens vakantiegeld.

ZoŽ Kravitz


ZoŽ Kravitz: De zomer is een periode vol spontaniteit, van leven in het nu. Wij willen mensen aanmoedigen om elke seconde maximaal te leven en te beleven, want alleen dan kunnen de mooiste verhalen ontstaan.

Inspiratie


Jan-Ton Prinsze, Country Director Canon Benelux: Elk moment kan belangrijk zijn, en dat geldt zeker tijdens de zomer. Een periode waarin we openstaan voor nieuwe uitdagingen en ervaringen. Wij zijn op zoek naar een storyteller die ons inspireert en die ons helpt om speciale momenten niet over het hoofd te zien. Iemand die 'Live For The Story' tot leven te brengt.

Ľ Kijk hier voor meer informatie.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

1 reactie

  1. Sanne
    Sanne schreef op donderdag 18 mei 2017 om 17:53  | reageer

    Dit klinkt fantastisch! Enig idee hoe streng de regel is over je verhaal in minder dan 50 woorden? Ik zie inzendingen met hele verhalen en zou zelf ook graag meer schrijven, maar de regel zegt minder dan 50 woorden

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.033 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord