Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Toon je creatieve talent samen met Canon en Armada Music

vrijdag 6 september 2019, 16:32 door | 2.265x gelezen | 0 reacties

In de zoektocht naar nieuw fotografietalent slaan Canon Nederland en Armada Music de handen ineen. Fotograaf zijn is meer dan af en toe een paar foto's maken. Het gaat over het vertellen van een uniek verhaal zonder woorden, over het vastleggen van de magie van dat ene moment.

Zeker in de muziekindustrie zijn de verhalen eindeloos. Daarom bieden Armada Music en Canon Nederland middels een unieke wedstrijd fotografen de kans om hun creatieve talent te tonen.

Artists in focus Armada Music x Canon


Van feestende festivalgangers die bruisen van energie, tot dansende artiesten op het podium en fantastische lichtshows: muziekevenementen staan bol van verhalen. Armada Music en Canon Nederland bieden talentvolle fotografen nu dť kans om diverse Armada Music-evenementen in beeld vast te leggen.

Ervaar zelf hoe het is om te werken als dancefotograaf, kom op plekken waar je als bezoeker normaal gesproken niet komt en leg de performance van de verschillende DJ's die Armada Music vertegenwoordigt in de meest creatieve vorm vast. Van de voorbereidingen tot het moment suprÍme en na afloop van het optreden.

De gecreŽerde verhaallijnen zullen vervolgens gedeeld worden op zowel de kanalen van Canon Nederland als de kanalen van Armada Music zelf. Niet alleen een ultiem podium voor je werk, maar ook de perfecte gelegenheid om je eigen fotografie-skills naar een hoger niveau te tillen en je portfolio verder uit te breiden.

Bruno Winnen, Country Director IT&CG Canon Benelux, over deze samenwerking: Canon en Armada Music hebben als grootste gemene deler de drive om creatief talent een podium te bieden, wat tegelijkertijd de voornaamste drijfveer vormt van deze samenwerking.

Daarnaast zijn zowel beeld als geluid op hun eigen manier in staat om op een creatieve manier een verhaal te vertellen. Armada Music en Canon laten met deze samenwerking dan ook tevens de sterke band tussen muziek en beeld zien.

Hoe mooi is het om de pure emotie van zowel het publiek als de artiest in beeld te kunnen vangen en te laten zien wat voor impact muziek op hen kan hebben. Deze unieke verhalen willen we samen met Armada Music tot leven brengen
.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.062 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord