Elja Trum

United Studio's fotowedstrijd; thema Crisis

zondag 11 oktober 2009, 17:28 door | 7.826x gelezen | 18 reacties

United Studio's is een bedrijf dat in Den Bosch beschikt over een flinke studioruimte. Deze studioruimte is te huur inclusief aanwezige fliters en accessoires. Handig als je als fotograaf, of als fotoclub, eens een grote studio nodig hebt. United Studios is ook sponsor van Photofacts en in die hoedanigheid hebben ze een fotowedstrijd uitgeschreven.

Voor de wedstrijd is het de bedoeling dat je een foto maakt met het thema crisis. Je bent natuurlijk vrij dit op allerlei manieren op te pakken. Wat wel een vereisten is, is het gebruik van flitslicht in je foto. Ook daarin ben je verder vrij hoe je dit erin opneemt.

Prijzen
Uit de inzendingen worden twee prijswinnaars gekozen. Zij mogen een dag lang gebruik maken van de grote fotostudio van United Studio's. Beide mogen een bevriend fotograaf met zich meenemen.

De studioruimte is groot genoeg om bijvoorbeeld een auto in de studioruimte op de foto te zetten. Ook zijn er een aantal professionele Elinchrom flitsers aanwezig en natuurlijk de nodige softboxen en andere accessoires. Mogelijkheden genoeg dus om daar prachtige foto's te maken.

Mocht je een van de winnaars zijn, dan is het natuurlijk leuk om van te voren alvast goed na te denken wat je met deze mogelijkheden zou willen doen.

Inzenden kan door je foto (of een link er naar) hieronder in de reacties te plaatsen.
Jullie krijgen een week de tijd; tot volgende week zondag om 12:00 uur 's middags. Dan kiest Pim van United Studios een tweetal winnaars!

Ik ben benieuwd naar jullie inzendingen.

United Studio's

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

18 reacties

 1. Brian dSLR.nl
  Brian (dSLR.nl) schreef op maandag 12 oktober 2009 om 19:10

  Verbazingwekkend dat hier nog geen reacties op zijn :-S Lijkt mij een buitenkansje voor fotografen.

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op maandag 12 oktober 2009 om 19:46

  @Brian; Misschien is iedereen druk bezig om foto's te maken voor de wedstrijd. Ik vond dat er ook al erg weinig gereageerd werd. Misschien zelf maar een fotootje gaan insturen.. knipoog

 3. chevylady
  chevylady schreef op dinsdag 13 oktober 2009 om 14:25

  Ik kijk regelmatig naar wedstrijden maar is ook de 1e keer dat ik hem zie. Hmmm, even nadenken. Denk dat ik wat weet. Nu alleen nog een mooie foto maken. Lol, oke dat is natturlijk het moeilijkste.
  Maar gaaf idee zeker weten

 4. chevylady
  Profiel chevylady schreef op dinsdag 13 oktober 2009 om 16:12

  Hoe krijg ik hier een foto geplaats.????

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.338 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord