Vakantiegeld binnen? Verbeter jouw fotografie: 100+ fotografiecurssusen + boek - Nu 75 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

Urban Photo Race in Amsterdam en Rotterdam

dinsdag 31 januari 2017, 22:44 door | 5.388x gelezen | 0 reacties

Heb jij zin om een dag lang samen met andere fotografen foto's te maken in Amsterdam, Rotterdam of Berlijn en nog kans te maken op leuke prijzen ook? Dan is de Urban Photo Race wellicht iets voor jou.


Tijdens deze bijzondere wedstrijd worden fotografenteams uitgedaagd om in 12 uur tijd in totaal 18 foto's te maken met 6 verschillende thema's terwijl ze 4 checkpoints bezoeken. Een soort combinatie tussen fotografie en een speurtocht.

Sinds 2011 wordt de race al jaarlijks gehouden in Amsterdam en dit jaar kun je ook in Rotterdam terecht. In Amsterdam kun je dit jaar meedoen op 10 juni en in Rotterdam kun je op 13 mei deelnemen. De race start om 10:00 uur en eindigt om 22:00 uur.

Ook meedoen?


Deelname kost 17 euro als je jezelf inschrijft voor 10 maart. Daarna gaat de prijs in stapjes omhoog tot dat je op de dag zelf nog mee kunt doen voor een bedrag van 30 euro.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.404 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord