Elja Trum

Wacom pen tablet actie

donderdag 22 september 2011, 21:16 door | 8.761x gelezen | 77 reacties

Photofacts organiseert samen met Wacom Nederland een bijzondere actie. We zoeken 20 fotografen die gratis mee willen doen aan een Wacom pen tablet workshop in Utrecht. Deze twintig uitverkorenen krijgen daarna een maand de tijd om de tablet thuis uit te proberen waarna drie van hen de Wacom Intuos4 pen tablet mogen houden!

Ervaring met het gebruik van een pen tablet is niet nodig. Wat we wel vragen is dat je jouw ervaringen en vooral de met het tablet bewerkte foto's deelt waar wij ze kunnen zien, bijvoorbeeld via een Flickr account of via je eigen weblog. Lijkt het werken met een tablet je wat, meld je dan aan!

Wacom Intuos4

Wacom workshop


Twintig mensen mogen meedoen aan de workshop die gegeven wordt door twee vertegenwoordigers van Wacom. Zij gaan uiteraard in op het werken met een pentablet (in dit geval de Intuos4) en richten zich hierbij specifiek op fotobewerking.

Na afloop krijgen alle deelnemers een testexemplaar mee en kunnen ze thuis aan de slag met fotobewerking met een tablet. De workshop wordt gehouden (in de avonduren) halverwege oktober op een locatie in Utrecht. Zelf ben ik er deze avond ook bij.

Testperiode


Na de workshop kunnen de deelnemers zelf aan de slag met het bewerken van hun foto's. Een maand lang mogen zij het tablet grondig uitproberen. Resultaten zien we graag verschijnen en aan het eind van de periode kiezen we drie winnaars die het tablet mogen houden!

Graag zien we meer van je dan alleen het eindresultaat. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen met het pen tablet. Beschrijf bijvoorbeeld de voor- en nadelen die je ervaart en deel de door jou gemaakte fotobewerkingen met ons. Laat ook even weten met welke software je hebt gewerkt om deze resultaten te realiseren.

De prijzen


De eerste prijs is een Intuos4 Wireless pen tablet. De tweede en derde prijs is een Wacom Intuos4 Medium pen tablet. Halverweg november worden de winnaars bekend gemaakt.

Meedoen


Je kunt eenvoudig meedoen aan deze Wacom Intuos4 pen tablet actie. Reageer op dit artikel met een motivatie waarom juist jij aan de workshop zou willen meedoen en de Intuos4 pen tablet zou willen testen. Uit de reactie's worden vrijdag 30 september twintig gelukkigen gekozen door Wacom Nederland.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

77 reacties

 1. kidogo
  Profiel  kidogo schreef op donderdag 22 september 2011 om 21:29

  Baal ik ff dat ik de Intuos4 M al heb. Een erg leuke actie ! Chapeau !

 2. Anouk Bijlsma
  Anouk Bijlsma schreef op donderdag 22 september 2011 om 21:33

  Ik zou graag meedoen aan deze workshop, omdat ik tot voor een paar jaar geleden nog helemaal niks kon met computers, laat staan met Photoshop. Inmiddels heb ik door heel veel proberen en lezen erover best wat handigheid opgedaan erin. Desalnietemin zou ik graag nog veel meer leren, en het werken met een Pen Tablet zou het waarschijnlijk nog leuker maken, en meer laten aanvoelen alsof ik kunst kan creeeren uit mijn foto's, alsof je schildert, of schetst. Dit mis ik met de muis nogal eens, en hoop dat te vinden in een Pen Tablet!

 3. Lisette
  Lisette schreef op donderdag 22 september 2011 om 21:36

  Tja waarom ik... Ik ben een zeer enthousiaste fotografe die zeer kritisch is over de kwaliteit van haar eigen en andermans fotowerk. Ik werk nu nog met de muis maar met zo'n pen zou ik volgens mij nog betere kwaliteiten kunnen behalen.. Uiteraard heb ik daar wel een goede workshop voor nodig vrolijk)

 4. Dustin Vogel
  Dustin Vogel schreef op donderdag 22 september 2011 om 21:37

  Lijkt me leuk zo'n workshop. Ik heb zelf een (andere) tablet maar doe er (te) weinig mee. Ik kan er mee overweg maar echt vloeiend gaat het nog niet. Tijd om iets bij te leren?

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.156 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord