Elja Trum

Win 10x Adobe Photoshop Elements

vrijdag 19 september 2014, 14:53 door | 8.501x gelezen | 299 reacties

Photoshop Elements is het kleine broertje van Photoshop, maar ook het kleine broertje is behoorlijk krachtig. Veel fotografen combineren bijvoorbeeld Lightroom met Elements zodat ze niet het dure pakket hoeven te kopen,maar toch ook wat complexere bewerkingen uit kunnen voeren.

Photoshop elements 12

Dankzij Adobe kunnen we tien exemplaren van Adobe Photoshop Elements 12 (ter waarde van 98 euro) weggeven. En we maken het je niet moeilijk; laat in de reacties weten waarom jij graag Elements zou willen ontvangen. Aanstaande woensdag (24 september 2014) maken we de winnaars bekend.

We hebben zowel een Nederlandstalige versie voor Windows als de Engelstalige versie voor Mac beschikbaar. Let erop dat je ofwel ingelogd bent als je reageert of dat je jouw e-mailadres in het daarvoor bestemde veld invoert. Anders kunnen we geen contact met je opnemen.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

299 reacties

 1. Matthijs
  Matthijs schreef op vrijdag 19 september 2014 om 15:13

  Adobe is de naam in grafisch design en fotobewerking, maar programma's vragen veel resources. Photoshop is voor mijn gear net een tikje te zwaar, en Lightroom schiet vaak toch te kort. PS Elements zou dit gapende gat mooi op kunnen vullen!

 2. Peter Havermans
  Peter Havermans schreef op vrijdag 19 september 2014 om 15:13

  Omdat ik met fotobewerking wil beginnen en dan lijkt deze versie een goede start.

 3. caliboe
  Profiel caliboe schreef op vrijdag 19 september 2014 om 15:26

  Ik gebruik momenteel een erg oude versie (kan er ook alleen maar zwart/wit foto's mee bewerken knipoog).
  Het wordt tijd voor een upgrade.

 4. Arjen
  Arjen schreef op vrijdag 19 september 2014 om 15:33

  Met Martijn mijn zoon van 10 begonnen met een basis cursus fotografie. Daar wordt ook Adobe Photoshop Elements behandeld. Door het winnen van dit pakket zou hij het geleerde gelijk in de praktijk kunnen brengen.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.595 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord