Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Win een Samsung NX30; Photofacts Blog Wedstrijd

maandag 13 april 2015, 23:29 door | 6.029x gelezen | 5 reacties

Op Photofacts schrijven we dagelijks over fotografie. We zijn echter ook erg benieuwd naar wat jij te vertellen hebt! Vandaar dat we vandaag starten met de Photofacts Blog Wedstrijd. Stuur jouw eigen artikel in, wordt geplaatst op Nederlands meestgelezen weblog over fotografie en maak kans op mooie prijzen, waaronder een systeemcamera!

Hoofdprijs: Samsung NX30

Hoe kan ik mee doen?


Schrijf een artikel voor plaatsing op Photofacts. Houd hierbij de richtlijnen voor een gastblog in het oog. Stuur je artikel uiterlijk 10 mei per e-mail in naar elja@photofacts.nl.

Je mag zelf bepalen wat je onderwerp en schrijfstijl is. Uiteraard moet het wel fotografie gerelateerd zijn. Je kunt bijvoorbeeld jouw mooiste foto erbij pakken en een stukje schrijven over hoe je die foto gemaakt hebt (zie bijvoorbeeld onze fotorecepten). Of schrijf een pittige column over de fotografiewereld en jouw bijzondere kijk hierop.

Een ander voorbeeld is een informatief artikel waarin je anderen handige praktische tips geeft om betere foto's te maken in jouw favoriete fotografiegebied. Bijvoorbeeld sportfotografie, portret of onderwaterfotografie.

Wees creatief en schrijf een leuk artikel. Ben je niet zo goed met schrijven? Je artikel mag ook bestaan uit een leerzame video of bedenk zelf een creatieve uiting die past bij jou én Photofacts.

Prijzen


- Samsung NX30 met 18-55mm objectief (t.w.v. 750 euro)
- Thule Covert rugtas (ter waarde van 150 euro)
- 3x Photofacts Academy jaarabonnement (ter waarde van 89 euro)
- 5x Digitale Fotografie: Zwart-wit boek (ter waarde van 21 euro)

In totaal een waarde van meer dan 1.250 euro aan prijzen!

Photofacts Blog Wedstrijd


Voorwaarden


Iedereen mag meedoen aan de Photofacts Blog Wedstrijd. Het is ook toegestaan meerdere artikelen in te sturen, al is het waarschijnlijk slimmer je tijd te stoppen in één heel goed artikel. Ook bestaande Photofacts Bloggers (met uitzondering van Elja Trum en Photofacts medewerkers) mogen meedoen (met een nieuw artikel).

De winnaars worden bepaald op basis van de populariteit van het artikel (selectie van de top 15 artikelen op basis van lezers in de eerste week na publicatie) waarna Elja Trum als de jury de winnaars hieruit kiest. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Inzenden kan tot en met 10 mei 2015. De winnaars worden gekozen 1 week na het plaatsen van de laatste inzending (met als streefdatum 1 juni 2015).

Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan in de reacties hieronder.
Schrijf ze!

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

5 reacties

 1. Johannes Klapwijk
  Profiel  Johannes Klapwijk schreef op dinsdag 14 april 2015 om 14:38  | reageer

  Kijk, dat zijn nog eens mooie prijzen! Ik zal eens extra veel tijd besteden aan een artikel idee dat ik al een poos uit wil werken vrolijk

 2. gast schreef op dinsdag 14 april 2015 om 23:26  | reageer

  hier wil ik ook nog wel eens een duit in het zakje doen!

 3. Luigi
  Luigi schreef op woensdag 15 april 2015 om 01:01  | reageer

  Niet helemaal eerlijk als vaste bloggers ook aanspraak maken op deze prijs

 4. ErikvanRosmalen
  Profiel  ErikvanRosmalen schreef op woensdag 15 april 2015 om 08:31  | reageer

  Ik zal ook weer eens een bijdrage proberen te doen (buiten mededinging wat mij betreft knipoog ). Ben de laatste tijd erg druk, te druk om veel te bloggen helaas.

 5. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 15 april 2015 om 09:20  | reageer

  @Luigi; ik vond het juist niet helemaal eerlijk hen uit te sluiten. Vaste bloggers leveren nu al altijd vrijwillige blogs aan. Zou onaardig zijn ze uit te sluiten nu er iets leuks tegenover staat.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.059 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord