Iris van Liempt

Win vrijkaarten voor Life van Anton Corbijn

maandag 5 oktober 2015, 22:07 door | 3.632x gelezen | 0 reacties

Aankomende donderdag 8 oktober komt de nieuwste film 'Life' van fotograaf/regisseur Anton Corbijn uit. Wij mogen voor deze film 2 maal 2 vrijkaarten weggeven! De kaarten kunnen in iedere bioscoop in Nederland worden gebruikt.

Life


In de film Life krijgt freelance fotograaf Dennis Stock een belangrijke opdracht van Life magazine. Hij ontwikkelt daarbij een onverwachte vriendschap met de acteur James Dean. De film gaat over de vriendschap van acteur James Dean en fotograaf Dennis Stock en laat de nuances en complexiteiten van hun relatie zien.


Wat moet je doen?


Voor het weggeven van de vrijkaarten hebben wij een winactie opgezet. Stuur hiervoor een foto met als thema 'leven' naar iris@photofacts.nl.

Inzendingen kunnen worden opgestuurd tot en met aankomende zondag 11 oktober 2015. Volgende week maandag 12 oktober worden de winnaars bekend gemaakt. Je foto wordt alleen gebruikt om de winnaars hier op Photofacts.nl te laten zien.

Succes!

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Iris van Liempt

Over de auteur

Iris fotografeert sinds 2012 en heeft daar een passie in gevonden. Ze volgt daarom een online opleiding aan het New York Institute of Photography. Daarnaast studeert ze psychologie aan de universiteit en houdt ze ontzettend van taal en schrijven.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.008 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord