Elja Trum

Win een productfotografie set van FotoCube

woensdag 25 maart 2009, 00:10 door | 7,135x gelezen | 41 reacties

FotoCube sponsert niet alleen Photofacts, maar mogelijk ook jou! Je kunt hier namelijk een FotoCube lichttent van 75 bij 75 bij 75 centimeter inclusief achtergronddoeken en lampen winnen. En heel veel hoef je er niet voor te doen..

Het enige wat we van je willen weten is waarom jij nu die lichttent zou moeten willen. Degene die de beste of leukste reden weet te noemen waarom hij of zij de FotoCube thuis zou moeten krijgen ontvangt van ons de prijs. Benieuwd naar de FotoCube? Vorige week schreven we een review over het kleinere broertje van deze FotoCube.

De prijs bestaat uit:
- FotoCube Large 75x75x75cm (30" inch)
- Witte, blauwe, rode en zwarte achtergrond
- Front paneel met klittenband
- Boven paneel opening met klittenband
- Draagtas
- 2x daglichtlampen (35 watt, 5000 kelvin)

De prijs heeft een totale waarde van 77,63 euro (inclusief transport).

Geef in de reacties onder dit artikel jouw reden op. Dat mag alleen in tekst, maar je mag natuurlijk ook foto's toevoegen om te tonen waarom jij de FotoCube nodig hebt. Wees vooral creatief!

De winnaar wordt op 1 april gekozen door Jeroen van FotoCube.

FotoCube


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

41 reacties

 1. Schoentje
  Profiel Schoentje schreef op woensdag 25 maart 2009 om 00:54

  Hoi, een ”FotoCube“ zie ik als ideale oplossing voor het maken van bloemen foto's en voor het fotograferen van artikelen die ik overbodig heb en via Marktplaats cs zou willen verkopen.

  Ik kan er een lang verhaal van maken meer de kern is: Ik ben 100% overtuigt van de FotoCube en wil het graag in de praktijk brengen.

  Groeten,

  Twan

 2. Cor
  Cor schreef op woensdag 25 maart 2009 om 07:31

  De reden dat ik een FotoCube nodig heb is dat ik er geen heb. Wat moet een serieuze (hobby)fotograaf nu zonder zo'n wonderlijk fototentje?

  groet,

  Cor

 3. EmuuuH
  EmuuuH schreef op woensdag 25 maart 2009 om 07:53

  Waarom ik hem zou moeten winnen is omdat ik er een tijdje een gekocht heb van een ander merk, maar deze is erg slecht, en in de achtergronddoeken zitten lichte plekken. de kwaliteit is erg slecht dus.
  Na deze tegenvaller, zou zo'n meevaller natuurlijk super leuk zijn.

  Groeten,

  Emiel

 4. mreys
  Profiel mreys schreef op woensdag 25 maart 2009 om 08:04

  Deze zou ik graag winnen omdat deze niet veel krediet meer verleent.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.856 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.856 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.