Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Marije Weterings

Win een Samsung NX300 én ontmoet Usain Bolt!

vrijdag 14 juni 2013, 22:56 door | 6.069x gelezen | 4 reacties

Wil jij samen met Photofacts naar Parijs? Dan is dit je kans. Klik op de link, stem op je favoriete foto's (suggestie: die van mij, als vertegenwoordiger van Photofacts) en win daarmee een gloednieuwe NX300 en een reis naar Parijs voor een persoonlijke ontmoeting met de King of Speed zelf: Usain Bolt! Daarnaast zal ik je in Parijs alle ins-en-outs verklappen over fotografie en je leuke dingen leren over deze camera en alle mogelijkheden ervan.

In een eerder artikel heb ik al eens geschreven over de wedstrijd van de Champignon of Speed, waar ik voor Photofacts aan mee heb gedaan.

Voor de verschillende uitdagingen (10 stuks!) heb ik foto's gemaakt en deze dingen mee in de wedstrijd. Als je op mijn foto's stemt, ga ik met je mee naar Parijs en gaan we samen Usain Bolt fotograferen mét je nieuwe Samsung NX300! Je kunt dus tien keer stemmen! Jouw foto's uit parijs zullen ook in een artikel op Photofacts geplaatst worden.

Klik hier om mee te doen aan deze wedstrijd!

Win een reis naar Parijs met Photofacts en Samsung


The Championship


De beste fotobloggers van Europa kregen 10 uitdagingen waarin ze de snelheid van de camera, het delen en de mogelijkheden van de Samsung NX300 moesten testen. Van het fotograferen van speedboten tot het in beeld brengen van het hoogste gebouw in Londen: The Shard.

Zo stem je


Op de pagina 'Uitdagingen' kies je uit alle foto's jouw favorieten. Per uitdaging kun je één stem uitbrengen. Je stemt dus 10 keer en hebt dan automatisch 10 winkansen!

De prijs


Als alle stemmen zijn uitgebracht worden twee gelukkige fans beloond met een gloednieuwe Samsung NX300. Ook gaan zij gaan samen met de winnende blogger naar Parijs voor een unieke, persoonlijke ontmoeting met de koning van de snelheid Usain Bolt! Nu al zin in? Ga dan snel stemmen!

Usain Bolt Samsung NX300

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Marije Weterings

Over de auteur

Marije Weterings staat voor gevoel, creativiteit, passie en contact. Haar stijl laat zich omschrijven als chic, artistiek, hip en persoonlijk. Ze is gespecialiseerd in mode, reclame en bedrijfsfotografie en geeft tevens workshops en masterclasses reclamefotografie en interieurfotografie.

4 reacties

 1. aradilon
  Profiel  aradilon schreef op vrijdag 14 juni 2013 om 23:08  | reageer

  Ik heb op jouw foto's gestemd, ik kan wel een micro 4/3's gebruiken en als sportfanaat zou het zalig zijn om Usain te ontmoeten!

 2. marijeweterings
  Profiel  marijeweterings schreef op vrijdag 14 juni 2013 om 23:17  | reageer

  @aradilon Oh geweldig!!! Heel gaaf! Lijkt mij ook een bijzondere trip! Ik duim voor je!

 3. Marcel
  Marcel schreef op zaterdag 15 juni 2013 om 00:26  | reageer

  Is Facebook met een wedstrijden campagne bezig want deze week wordt ik figuurlijk dood gegooid met wedstrijden/prijsvragen via Facebook.

 4. Arthur Wittendorp
  Arthur Wittendorp schreef op zaterdag 15 juni 2013 om 21:13  | reageer

  Mm, Usain Bolt fotograferen als hij op snelheid is lijkt me gaaf! Maar dan wel met m'n 5D-MIII / 70-200 f/2.8L. vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.189 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord