Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Winnaars Drone Awards 2021 bekend gemaakt

zondag 3 oktober 2021, 23:32 door | 2.588x gelezen | 2 reacties

Vanuit de lucht kun je mooie bijzondere beelden schieten. Deze week zijn de winnaars bekend gemaakt van de Siena Drone Awards 2021. In onderstaande video zie je alle winnaars van de verschillende categorieŽn (en de tweede plek).


Onze eigen Photofacts blogger Nando heeft trouwens ook meegedaan en scoorde 'Highly Commended' met een dronefoto gemaakt op de Lofoten.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

  1. gast schreef op dinsdag 5 oktober 2021 om 15:00  | reageer

    Helaas is de regelgeving voor drones momenteel een jungle. Heb zowel A1 en A2 gehaald begin dit jaar omdat ik dacht aan de eisen te voldoen om verder te vliegen met mijn Mavic Pro 2. Omdat certificaten ontbreken is dat echter dus niet het geval. Althans niet zoals ik zou willen en niet na 2023 zoals het er nu voorstaat. Ik keek erg uit naar de Mavic Pro 3, zeker nu bekend is dat er een M4/3 sensor gebruikt gaat worden er er twee camera's in zouden komen. (groothoeken en 6x tele) Maar zonder certificaat is het na 2023 alleen mogelijk om in een andere klasse te vliegen met (als ik het goed zeg) 150 meter afstand van alles. Gisteren gesproken met iemand die de normen vast moet leggen en die sprak ook al van een jungle. Misschien dat er met terugwerkende kracht een certificaat kan komen, maar niets is zeker. De normering zou pas eind 2022 klaar kunnen zijn. Gezien dit alles is het bizar dat men al opgezadeld is met cursussen en examens die feitelijk personen niet in staat stellen na 2023 te vliegen met de al aangeschafte of in bezit zijnde drone. Buiten dat het al belachelijk is een examen on-line af te nemen met alle mogelijkheden van bedrog lijkt één en ander wel kinderwerk. Mijn advies is om niet iets duurs aan te schaffen zonder te weten of datgene gecertificeerd is/wordt.

  2. info@trigona.nl
    Profiel info@trigona.nl schreef op woensdag 6 oktober 2021 om 09:28  | reageer

    Prachtige video, wat mij betreft een terechte winnaar!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.062 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord