Elja Trum

Zoover op zoek naar de vakantiefoto van het jaar

woensdag 30 juli 2014, 23:27 door | 5.172x gelezen | 6 reacties

Zoover, de bekende vakantiebeoordelingen website, organiseert in samenwerking met de Telegraaf de Vakantiefoto van het Jaar 2014. Met jouw mooiste vakantiefoto maak je dan kans op één van de zeven Nikon 1 S2 systeemcamera's, publicatie van je foto in de Telegraaf en een Zoover vakantiecheque ter waarde van 1.000 euro.

Tot 15 september kun je jouw vakantiefoto uploaden in één van de zes categorieën: natuur, mens en kind, cultuur, actief, humor en selfie. Per categorie mag je drie foto's insturen, dus in totaal kun je tot zelfs 18 foto's insturen om je winkansen te vergroten.

Zoover vakantiefotowedstrijd

Na het inzenden van je foto moet je deze ook promoten bij vrienden en familie. Zij kunnen stemmen op de foto's en een stem op jouw foto vergroot de kans dat deze genomineerd wordt. Uiteindelijk worden er na 15 september 20 foto's per categorie genomineerd (waarvan 10 foto's via een jury).

Tot 1 oktober kan er dan nog op de foto's gestemd worden waarna de winnaars bekend worden gemaakt. De maker van de foto met de meeste stemmen in zijn categorie, wint een Nikon camera. De jury kiest van de zes categoriewinnaars de uiteindelijke hoofdwinnaar.

Ook als stemmer maak je overigens kans op een prijs; er worden 10 afdrukken op tuindoek weggeven. Lees uiteraard de actievoorwaarden even goed door. Ingestuurde foto's worden eigendom van Zoover en kunnen ingezet worden in de communicatie van Zoover en De Telegraaf.

Kijk op de website van Zoover voor meer informatie.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

6 reacties

 1. Arthur Wittendorp
  Profiel Arthur Wittendorp schreef op donderdag 31 juli 2014 om 07:59

  Daar gaan we weer!
  Algemene Voorwaarden artikel 4.4: Door deelnemers ingestuurde foto’s zijn automatisch eigendom van Zoover en kunnen derhalve vrij worden ingezet in communicatie van Zoover en De Telegraaf.

  Ik haak af!

 2. ArjanL
  Profiel ArjanL schreef op donderdag 31 juli 2014 om 08:32

  Dat is toch altijd bij dit soort wedstrijden.
  Als je echter in de prijzen valt krijg je redelijk uitbetaald.
  Daarbij, en dat weet je zelf ook, kosten digitale foto's toch niets; ze zijn immers 'gratis' te dupliceren.

 3. ErikvanRosmalen
  Profiel  ErikvanRosmalen schreef op donderdag 31 juli 2014 om 08:47

  @Arthur:
  Dat schrijft Elja toch ook in de tekst? En het gebeurt altijd, bij dit soort wedstrijden. Wat mensen vergeten is dat dat meestal ook geldt voor inzendingen die niets winnen. Een snelle manier om een 'gratis' databank aan te leggen aan rechtenvrije foto's. Geef ze eens ongelijk vrolijk

 4. Arthur Wittendorp
  Profiel Arthur Wittendorp schreef op donderdag 31 juli 2014 om 09:18

  Oh, sinds wanneer kosten digitale foto's niets? knipoog

  Alle gekheid op een stokje. Tuurlijk snap ook ik dat het vooral te doen is om een 'gratis' database aan te leggen van rechtenvrije foto's.

  Het kan gelukkig ook anders! vrolijk Onlangs aan een fotowedstrijd mee gedaan waar keurig netjes in de voorwaarden stond dat alleen de foto's van de winnaars gepubliceerd worden en de rechten van (alle ingezonden) foto's bij de fotograaf blijven! Het kan dus wel! vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.637 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord