Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Basiscursus Landschapsfotografie door Bart Heirweg

maandag 13 februari 2017, 14:28 door | 9.574x gelezen | 1 reactie

Het is heerlijk om op een mooie dag de natuur in te trekken. Als fotograaf wil je graag de schoonheid die je tegenkomt vastleggen. Het kan dan nog best moeilijk zijn om wat jij ziet en voelt bij een landschap over te brengen op een foto.

Zou het niet gaaf zijn als je een landschap kon vastleggen op de manier zoals jij die ook ervaren hebt? Dat je anderen met jouw foto's deel kunt maken van de schoonheid die jij voor je zag?

Foto door Bart Heirweg


In de succesvolle cursus op Photofacts Academy laat gerenommeerd landschapsfotograaf Bart Heirweg je exact zien hoe je dit voor elkaar krijgt. Aan de hand van prachtige voorbeeldfoto's en overzichtelijke informatie toont hij je de weg in de wereld van de landschapsfotografie.

» Basiscursus Landschapsfotografie

Wie is Bart Heirweg


Bart Heirweg behoort tot de top van landschapsfotografen in de Benelux. De Belgische fotograaf is full-time landschapsfotograaf en geeft daarbij ook vele lezingen en workshops om zijn kennis te delen.

Met zijn werk won hij verschillende prijzen in binnen- en buitenland. In 2011 waagde hij de sprong: hij werd voltijds professioneel landschapsfotograaf en werkt onder meer voor ngo's, overheden, toeristische diensten, reclamebureaus en fototijdschriften.

In de video uit de cursus hieronder kun je ontdekken waarom Bart landschappen fotografeert.


Lidmaatschap opties


Er zijn twee manieren waarop je deze cursus bij Photofacts Academy kunt afnemen. Je kunt hem los afnemen, zodat je alleen toegang hebt tot de landschapsfotografie cursus. Je betaalt dan 39 euro eenmalig.

De tweede optie is een standaard lidmaatschap nemen. Hiervoor betaal je 109 euro, maar je krijgt dan toegang tot alle cursussen op Photofacts Academy.

Het cursusaanbod is erg uitgebreid en bevat onder andere een basiscursus fotografie, een basiscursus studiofotografie, een cursus macrofotografie, een aantal cursussen over Lightroom en Photoshop en nog veel meer.

Foto door Bart Heirweg


Daarbij krijg je als lid ook direct toegang tot alle nieuwe cursussen die we uitbrengen. In een jaar tijd kun je minimaal 10 nieuwe cursussen verwachten.

» Nu lid worden

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken


Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 13 februari 2017.
De eerste publicatiedatum is dinsdag 16 februari 2016, 09:18.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Marco
    Marco schreef op dinsdag 16 februari 2016 om 10:09  | reageer

    Wat een schitterende foto's. Bart legt het heel duidelijk uit en inspireert om er ook zelf weer mee aan de slag te gaan. Een aanrader!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.033 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord