Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Cursus Fotoshoot onder Controle met Frank Doorhof (+ boekaanbieding)

dinsdag 27 augustus 2019, 08:16 door | 3.749x gelezen | 2 reacties

De internationaal bekende glamourfotograaf en KelbyOne trainer Frank Doorhof deelt zijn kennis in de nieuwste cursus op Photofacts Academy.

In de online videocursus Fotoshoot onder Controle ontdek je hoe je succesvol fotoshoots kunt organiseren en uitvoeren. Waar moet je allemaal op letten tijdens zo'n dag en hoe stel je jouw lichten in? Frank leidt je stap voor stap door het proces zodat jij tot professionele resultaten komt.

Lees hieronder hoe je het gloednieuwe boek van Frank Doorhof gratis kunt bemachtigen.


Bijpassend boek: Fotograferen in Elke Situatie


Frank heeft ook een boek geschreven die aansluit bij deze cursus. Goed te gebruiken als naslagwerk en voor verdere verdieping na het volgen van de online videocursus.

Dit boek komt vandaag officieel uit en is alleen vandaag nog met vijf euro korting aan te schaffen. In plaats van 34,99 euro betaal je dan 29,99 euro. Je kunt het bestellen bij de (online) boekhandel.

Ontvang het boek gratis


Tijdelijk hebben we ook een leuke actie om de komst van Franks boek én natuurlijk de cursus te vieren: Start nu je lidmaatschap bij Photofacts Academy en je krijgt het boek er gratis bij cadeau.

Je krijgt dan niet 12, maar zelfs 13 maanden toegang tot Photofacts Academy.

» Direct lid worden (voor 129 euro inclusief Franks nieuwe boek)

Naast Franks cursus (en boek) krijg je dan ook een jaar lang toegang tot meer dan 50 andere cursussen over fotografie en nabewerking. Met onder andere cursussen van Bas Meelker, Micky Hoogendijk, Bart Heemskerk, Richard Terborg, Piet Van den Eynde en mijzelf.

We hebben slechts 100 exemplaren van Fotograferen in Elke Situatie kunnen bemachtigen, wacht dus niet te lang met aanmelden. Op = op.

Wij hebben het boek al door kunnen nemen en zijn erg enthousiast. Michelle heeft er een uitgebreide recensie over geschreven.

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. Rita
  Rita schreef op dinsdag 27 augustus 2019 om 12:17  | reageer

  Hallo ik ben al lid en probeerde voor het weekend reeds in te schrijven voor het boek, hoewel een gratis exemplaar ook welkom is.. waarvoor dank indien dit kan??

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 27 augustus 2019 om 13:17  | reageer

  @Rita; als bestaand lid betaal jij minder voor een verlenging dan de 129 euro die bij deze aanbieding hierboven van toepassing is.

  Je kunt je lidmaatschap verlengen en dan voor 20 euro extra het boek ontvangen. Of anders het boek vandaag bestellen bij bijvoorbeeld Bol.com voor 29,99 euro.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.033 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord