Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Cursus Lightroom Catalogus voor Gevorderden

maandag 31 oktober 2016, 20:20 door | 7.305x gelezen | 1 reactie

Elke maand voegen we bij Photofacts Academy een cursus toe aan ons aanbod. Deze maand is dat de cursus Lightroom Catalogus voor Gevorderden. In deze cursus laat Adobe Certified Photoshop Lightroom Expert Piet Van den Eynde je alle geheimen van de Lightroom catalogus ontdekken.

In deze gevorderde cursus leer je alles over één van de belangrijkste onderdelen van Lightroom: de catalogus. Na een korte herhaling van wat een catalogus is en doet, bespreekt Piet meer geavanceerde technieken zoals werken met meerdere computers en/of catalogi, een catalogus exporteren als een catalogus, een catalogus importeren in een andere catalogus en het maken van back-ups.

Ook een goed bestandsbeheer van je foto's komt uitgebreid aan bod. Na het volgen van deze cursus heb je een veel betere grip of Lightroom!


Photofacts Academy cursussen


Inmiddels hebben we ruim 30 verschillende cursussen in ons aanbod. Als lid krijg je toegang tot alle cursussen, inclusief alle cursussen die we in de toekomst nog uitbrengen.

Naast uitgebreide cursussen over het nabewerken van foto's in Photoshop en Lightroom hebben we ook cursussen over landschapsfotografie, studiofotografie, macrofotografie, creatieve fotografie, kleurbeheer, huwelijksfotografie, het gebruik van plug-ins en het werken met een Wacom tablet.

Voor elke fotograaf dus zeker voldoende te leren. En elke maand komt er dus weer een nieuwe extra cursus bij waardoor je constant je fotografie kunt blijven verbeteren.

Gratis uitproberen


Lijkt het je wel wat, maar twijfel je nog? Geen probleem, je kunt al onze cursussen 14 dagen lang gratis uitproberen. Zo kun je vrijblijvend ontdekken of onze online cursussen ook voor jou een prettige manier zijn om beter te leren fotograferen en nabewerken.

» Gratis 14 dagen uitproberen

Uiteraard zit je nergens aan vast. Na 14 dagen verloopt je proeflidmaatschap en heb je niet langer toegang tot onze cursussen. Is het bevallen, dan kun je lid worden voor slechts 99 euro. Je krijgt dan een jaar lang toegang tot ons volledige aanbod, inclusief 12 nieuwe nog uit te brengen fotografiecursussen.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Johan
    Johan schreef op donderdag 3 november 2016 om 13:57  | reageer

    Ik heb de cursus doorlopen en er toch weer wat van geleerd

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.060 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord