Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Cursus Perfecte Afdrukken Maken

dinsdag 4 mei 2021, 08:16 door | 3.881x gelezen | 0 reacties

Zijn jouw afdrukken te donker, te flets of te rood? Het afdrukken van foto's lijkt niet altijd even eenvoudig. Een goede afdruk is zoveel mooier dan een foto bekijken op een beeldscherm. Het is dus de moeite om nu een voor eens en altijd te ontdekken hoe je die goede afdruk maakt.

Daar helpt fotograaf Johan Elzenga je mee in de nieuwste cursus op Photofacts Academy: Perfecte Afdrukken Maken. Zodat jij straks ook die perfecte afdruk boven de bank hebt hangen.


Johan is een prijswinnende fotograaf die diverse boeken over fotografie en nabewerking heeft geschreven. Johan geeft ook les bij verschillende vakopleidingen voor fotografen.

Ron zegt over de cursus:

'Zeer leerzame cursus. Johan vertelt het crystalclear, geen overbodige info zoals merken, types e.d., maar daar waar het omgaat. Ook zijn manier van overbrengen van kennis is prettig. Na de cursus begrijp ik meer van omgaan met kleurbeheer, kleurruimte en kleurprofiel.

Nu weet ik ook waarom foto's die ik deel of print qua kleur anders kunnen overkomen dan ikzelf voor ogen had. En vooral weet ik nu hoe ik dat kan beļnvloeden.
'

En Ben laat weten:

'Uitstekende cursus. heel heldere uitleg en sterk op de praktijk gericht - voor het eerst snap ik wat ik verkeerd deed.'

Start ook met Perfecte Afdrukken Maken


Je kunt nu direct starten met de cursus Perfecte Afdrukken Maken. Vanwege de lancering is deze gloednieuwe cursus de komende week los aan te schaffen voor slechts 29 euro. De normale prijs wordt 69 euro.

» Perfecte Afdrukken Maken (tijdelijk slechts 29 euro)

De cursus is natuurlijk ook direct beschikbaar voor alle leden van Photofacts Academy. Als lid heb je niet alleen toegang tot deze ene cursus, maar direct tot alle (80+) fotografiecursussen op Photofacts Academy.

Alleen vandaag kun je ook nog lid worden met onze Koningsdagactie. Deze actie is eigenlijk afgelopen vrijdag verlopen, maar vandaag zetten we hem nog even voor je open.

Met de Koningsdagactie betaal je geen 149 euro voor een jaar lang toegang tot al onze cursussen, maar slechts 109 euro. Mooi 40 euro korting dus. Bovendien krijg je nu gratis het boek De Fotografiebijbel (met 105 tips om beter te fotograferen) cadeau bij je lidmaatschap.

En als kers op de taart maak je ook nog kans op een waardebon ter waarde van 500 euro, te besteden bij CameraNU.nl.

» Direct lid worden (korting + boek + kans op 500 euro tegoed)

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.138 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord