Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Cursus Werken met Lensbaby's

dinsdag 17 december 2019, 09:18 door | 4.882x gelezen | 0 reacties

Heb je wel eens van Lensbaby gehoord? Dat zijn betaalbare objectieven die op vrijwel elke camera te gebruiken zijn Ún voor bijzondere effecten in je foto's zorgen. Zonder dat je hiervoor naar Photoshop hoeft.


Het gebruik van die objectieven is echter niet zo makkelijk. Het is anders dan normaal en je moet er even mee om leren gaan voordat je er echt gave beelden mee kunt maken. Best vaak eindigen Lensbaby's daardoor in de kast.

Zonde! Dus daar willen we je met de nieuwste cursus op Photofacts Academy mee helpen. In de cursus Werken met Lensbaby's ontdek je welke Lensbaby voor jou geschikt is en hoe je daarmee bijzondere foto's kunt maken.

Na het kijken van deze cursus kun je zeker niet wachten om (weer) met je Lensbaby aan de slag te gaan!

Start direct met de cursus Werken met Lensbaby's

Drie Lensbaby experts


Deze cursus wordt gegeven door drie fotografen: Rob van Keulen vertelt je alles over welke Lensbaby's er zijn en wat het effect ervan is. Josefien Hoekstra laat je zien hoe je Lensbaby's kunt gebruiken voor portretfotografie en Andrea Gulickx duikt samen met jou en Lensbaby de natuur in.

Alle drie geven je ze natuurlijk veel praktische tips over hoe je het beste kunt werken met een Lensbaby, ook voor elk ander onderwerp dat je met deze bijzondere lensjes wilt fotograferen.

Photofacts Academy lid Jozef zegt over de cursus: 'Zeer duidelijke en totale uitleg over Lensbaby fotografie. Zeer praktische reeks!'

Direct bekijken


Je kunt de cursus tijdelijk los aanschaffen voor slechts 19 euro in plaats van 39 euro. Uiteraard valt de cursus ook binnen een Photofacts Academy lidmaatschap (129 euro voor een jaar toegang tot al onze cursussen).

Nog niet zeker of Photofacts Academy iets voor jou is? Je kunt de cursus ook gratis bekijken via een 14-daags proeflidmaatschap.

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.188 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord