Elja Trum

Cursus Woningfotografie

dinsdag 6 februari 2018, 10:04 door | 6.580x gelezen | 4 reacties

Het mooi op de foto zetten van een woning is nog niet zo eenvoudig. Zelfs veel makelaars hebben het niet onder de knie. Voor de verkoop is het echter wel ontzettend belangrijk. Goede foto's zorgen ervoor dat het huis sneller verkocht wordt en tegen een betere prijs.

Of je nu dus je eigen woning wilt verkopen, iemand anders wilt helpen of gewoon mooie foto's van je eigen interieur wilt maken: de recente Photofacts Academy cursus is interessant voor jou.


Fotograaf Michiel Buijse neemt je (ondersteund door Nick en Alexandra) mee op elke stap die bij woningfotografie komt kijken. Van de voorbereidingen en de apparatuur, tot het daadwerkelijk maken van de foto's en het nabewerken. Alles om tot professionele woningfoto's te komen.

Bekijk de cursus Woningfotografie nu


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.

Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2018.
De eerste publicatiedatum is dinsdag 19 september 2017, 09:18.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

4 reacties

 1. Ida Jorna
  Ida Jorna schreef op dinsdag 19 september 2017 om 15:44

  Een zeer interessante en duidelijke workshop. Ik heb vanmorgen meteen de camera gepakt en de tips proberen toe te passen. Maar het resultaat viel me nog niet mee. Ik gebruik ook een andere lens (Nikon 24-85).

  Met name de raampartijen geven grote problemen, maar ik moet de actie met PS nog toepassen. Hoop dat dat lukt. Mijn ervaring met PS is nog niet zo groot.

  Ik zag dat Michiel heel handig op zijn display kan zien of de belichting goed is- dat kan ik volgens mij niet met mijn Nikon D600. Maar misschien ken ik die functie nog niet. Ik zal nog eens zoeken.
  Hartelijk dank vast.

 2. Peter
  Peter schreef op woensdag 20 september 2017 om 09:21

  Wat een ontzettend leuke en inspirerende cursus. Hij legt het duidelijk en rustig uit. Zitten ook goede tips bij. Ik heb gelijk zin om mijn eigen woning mooi vast te leggen.

 3. Honkvast
  Honkvast schreef op woensdag 20 september 2017 om 16:08

  Peter: en dan?

 4. Hilde bliki
  Hilde bliki schreef op maandag 25 september 2017 om 17:34

  Heel interessante workshop.
  Ik zou graag aan de slag gaan als 'woningfotograaf' voor websites, naast kinderfotografie, maar hoeveel mag men zoal vragen hiervoor ? En stelt men doorgaans een prijs per foto vooraf of is dat per project?
  Alvast bedankt !

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.320 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord