Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Cursus Zwart-wit in Camera RAW en Photoshop

dinsdag 24 januari 2017, 09:09 door | 7.704x gelezen | 1 reactie

Foto's in zwart-wit zijn vaak tijdloos; je kunt er lang van genieten. Niet vreemd dus dat veel fotografen hun foto's graag omzetten naar zwart-wit. Een standaard omzetting zorgt helaas meestal niet voor een wow-effect.

In de nieuwste Photofacts Academy cursus laat instructeur Piet Van den Eynde je zien hoe je Camera RAW en Photoshop kunt gebruiken om je foto's wel dat wow-effect te geven in zwart-wit.

Onderstaande video is één van de video's uit de cursus zwart-wit in Camera RAW en Photoshop. Piet heeft het hierin over het belang van contrast in je foto's en de verschillende soorten contrast die er zijn.


Gratis bekijken


Alle leden van Photofacts Academy kunnen de nieuwe cursus direct bekijken als onderdeel van hun jaarlidmaatschap. Ben jij nog geen lid, maar heb je wel zin om deze cursus te kijken? Dat kan met een gratis proeflidmaatschap.

Je kunt hiermee twee weken lang al onze cursussen bekijken. Je zit nergens aan vast; je proeflidmaatschap verloopt automatisch na die twee weken.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Huub Keulers
    Huub Keulers schreef op zaterdag 28 januari 2017 om 10:38  | reageer

    Piet weet op een geweldige manier zijn kennis over te brengen. Ik heb één van zijn boeken en zijn Lightroom presets. Beiden zijn een mooie aanvulling naar mijn idee.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.061 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord