Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

De 12 nieuwste cursussen op Photofacts Academy

vrijdag 13 november 2020, 12:06 door | 3.165x gelezen | 0 reacties

Bij Photofacts Academy brengen we elke maand een nieuwe cursus uit. Het afgelopen jaar zijn er dus weer 12 nieuwe cursussen verschenen. In dit artikel een overzicht van de nieuwste cursussen.

1. Naaktfotografie


Met Danyel Weideman
Een naakt lichaam is een prachtig onderwerp voor fotografie. Het is een onderwerp dat bijna iedereen interessant vindt.

Goede naaktfotografie is een kwestie van aan de juiste kant blijven van de fijne lijn tussen kunstzinnig en ordinair. In deze cursus ontdek je hoe jij ook prachtige naaktfoto's kunt maken.

Bekijk de cursus


2. Belichting voor Gevorderden


Met Nando Harmsen
In deze cursus gaat Nando dieper in op alle onderdelen van de belichting. Het grijsfilter, de belichtingsmeter en histogram komen aan bod. Het is eigenlijk een vervolg op de starterscursus die Nando eerder dit jaar gemaakt heeft.

Bekijk de cursus


3. Hondenfotografie


Met Monica van der Maden
Ontdek wat er allemaal komt kijken bij het fotograferen van honden. Apparatuur, belichting, houding en nog veel meer.

Bekijk de cursus


4. Natuurfotografie in Nederland


Met Rob Dijkstra
In deze cursus neemt Rob Dijkstra je mee naar verschillende prachtplekken van de Nederlandse natuur. Hij geeft je informatie over de gebieden en komt met handige tips.

Bekijk de cursus


5. Fotograferen met Lange Sluitertijden


Met Nando Harmsen
Met grijsfilters wordt het mogelijk om extreem lange sluitertijden te gebruiken. Leer in deze cursus hoe je moet fotograferen met grijsfilters, zie wat mogelijk is en waar je op moet letten.

Na afloop van deze cursus zal ook jij prachtige dynamische foto's van stromend water kunnen maken, of kunstzinnige strakke wateroppervlaktes kunnen fotograferen.

Bekijk de cursus


6. Word een Expert in Luminar 4


Met Nando Harmsen
Maak gebruik van de kunstmatige intelligentie (AI) om op een heel eenvoudige manier een portret perfect te krijgen, of een saaie lucht te vervangen voor een indrukwekkende zonsondergang.

In deze cursus komen al deze aspecten van het programma aan bod, en meer. Na het volgen van deze cursus kun je jezelf een Luminar 4 expert noemen.

Bekijk de cursus


7. Documentaire: Landschapsfotograaf Lars van de Goor


Met Lars van de Goor
Lars en zijn vrouw kochten een camper om als ware nomaden door Europa te trekken voor de mooiste landschapsfoto's. In deze documentaire ontdek je meer over hun verhaal.

Bekijk de documentaire


8. Marketing voor Fotografen


Met Maurice Jager
In Marketing voor Fotografen helpt zakelijk portretfotograaf Maurice Jager je op weg in de wereld van Personal Branding. Ontdek hoe je op een slimme manier meer en betere klanten kunt krijgen.

Bekijk de cursus


9. Starten met Fotografie


Met Nando Harmsen
Ontdek de basis van de fotografie. In een reeks korte video's wordt er aandacht besteed aan verschillende camera's, objectieven, camera instellingen en nog veel meer.

Na deze cursus ben je bekend met de basisprincipes van de fotografie en kun je zelf lekker aan de slag.

Bekijk de cursus


10. Starten met Flitsen


Met Elja Trum
Veel fotografen denken dat flitsfotografie ingewikkeld is met lelijke resultaten. Ze starten er daarom vaak niet eens mee. Eeuwig zonde, want je kunt met flitslicht je foto's flink verbeteren.

In deze cursus ontdek je met portretfotograaf Elja Trum hoe je aan de slag kunt met flitsfotografie. Wat heb je nodig, hoe werkt het en hoe maak je altijd en overal mooie flitsfoto's.

Bekijk de cursus


11. Werken met Lensbaby's


Met Andrea Gulickx, Josefien Hoekstra en Rob van Keulen
In deze cursus ontdek je de kracht van Lensbaby en krijg je antwoord op brandende vragen zoals hoe je kunt scherpstellen, welke lensbaby's bestaan er allemaal en welke effecten je kunt bereiken.

Bekijk de cursus


12. Photoshop Lagen


Met Johan Elzenga
Een van de bouwstenen van Photoshop zijn lagen. In deze cursus vertelt Photoshop expert Johan Elzenga welke lagen er allemaal zijn en welke bewerkingen je kunt doen door gebruik te maken van lagen.

Bekijk de cursus


Met een lidmaatschap op Photofacts Academy krijg je niet alleen toegang tot deze bovenstaande 12 cursussen. Je krijgt direct toegang tot al onze cursussen: meer dan 75 verschillende!

Bovendien verschijnt er het komende jaar weer elke maand een nieuwe cursus. Deze nieuwe cursus kun je binnen je lidmaatschap ook direct zonder extra kosten bekijken.

Winactie - Ruim 10.000 euro aan prijzen!


Nu is het beste moment om lid te worden. Omdat we zondag 7 jaar bestaan hebben we nu een speciale winactie. Je maakt hierbij kans op ruim 10.000 euro aan fotografieprijzen.

Bovendien krijg je nu ook 30 euro korting op je lidmaatschap Ún krijg je het gloednieuwe boek De Landschapsbijbel (ter waarde van 25 euro) cadeau!

Direct lid worden

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.082 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord