Elja Trum

Doe jij mee met een intensieve workshop van Nikon en NOOR?

dinsdag 3 januari 2017, 17:34 door | 3.182x gelezen | 0 reacties

Nikon Europe en Fotoagentschap NOOR organiseren samen de Nikon-NOOR Academy Workshop 2017. Ben jij een jonge fotograaf (tussen 18 en 35 jaar) uit Nederland? Dan kun je jezelf nu aanmelden om kans te maken op één van de 15 plaatsen.

Nikon-NOOR Academy

Tijdens de vierdaagse workshop zullen de geselecteerde deelnemers een nauwe samenwerking aangaan met drie NOOR fotografen, waarbij het ontwikkelen en bewerken van een visueel verhaal centraal staat.

Tevens kunnen de deelnemers een intensieve uitwisseling verwachten rondom onderwerpen als de nuances van de internationale fotografiemarkt. De NOOR fotografen waarvan al bekend is gemaakt dat zij de workshop leiden, zijn Pep Bonet en Sebastian Liste.

Zo intensief samenwerken met deze fotografen is een bijzondere kans. De derde begeleider zal binnenkort bekend worden gemaakt.

De workshop is een unieke gelegenheid om te leren hoe een impactvol visueel verhaal verteld kan worden, om de eigen persoonlijke visie met betrekking tot fotografie verder te ontwikkelen en om nieuwe contacten te leggen in een intieme en interactieve omgeving van professionele fotografen en fotojournalisten.

De Nikon-NOOR Academy Workshop vindt plaats op het hoofdkantoor van Nikon Europe in Amsterdam van 28 februari tot en met 3 maart. Om kans te maken op deelname, kun je tot 8 januari je portfolio en motivatie inzenden.

Op 26 januari worden de vijftien geselecteerde deelnemers bekendgemaakt. Deelname aan de workshop is gratis.

» Meer informatie en aanmelden


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.319 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord