Elja Trum

Gratis CS6 webinars door Adobe

dinsdag 7 augustus 2012, 09:49 door | 4.428x gelezen | 0 reacties

Om fotografen en andere gebruikers van de software van Adobe meer te leren over Adobe Creative Suite 6 en de mogelijkheden rondom web, design, fotografie en video organiseert Adobe in augustus 2012 een zestal gratis webinars.

Adobe-experts Pieter van Helvoirt en Ton Frederiks tonen in de zestig minuten durende webinars de nieuwste mogelijkheden in CS6. De webinars zijn gratis toegankelijk en bestemd voor web designers, developers, fotografen, beeldbewerkers en video-professionals. De webinars zijn uiteraard ook interessant voor creatieve professionals in wording en hun docenten. De Nederlandstalige webinars zijn interactief en er is voldoende ruimte voor vragen.

Adobe cs6 webinars

Maandag 13 augustus zal voor de meeste fotografen de interessantste dag zijn; van 13:30 tot 14:30 kun je dan de webinar over Photoshop en Lightroom volgen. Je kunt je aanmelden via deze website. Hier vind je ook meer informatie over de webinars.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.011 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord