Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Levenslang lidmaatschap tijdelijk met 100 euro korting

dinsdag 19 juli 2022, 08:16 door | 3.340x gelezen | 4 reacties

Als fotograaf wil je graag steeds nieuwe creatieve ideeŽn opdoen. Nieuwe technieken, nieuwe bewerkingen, nieuwe inzichten. Zo blijft fotografen leuker en zie je ook je fotografie telkens vooruitgaan. Leuke fotosessie met gave resultaten.

Leden over Photofacts Academy

Het opdoen van die nieuwe ideeŽn houdt nooit op. Niet vreemd dus dat we bij Photofacts Academy heel veel leden hebben die jarenlang lid zijn. Elke maand brengen we een compleet nieuwe fotografiecursus uit en wekelijks korte video's.

Zo kom je nooit zonder nieuwe fotografie-ideeŽn te zitten!

Een lidmaatschap op onze cursussen betaal je doorgaans per jaar. Handig voor als je het een jaartje wilt proberen. Maar voor wie nu al weet dat ie de komende jaren nog lekker actief met fotografie aan de slag wilt blijven hebben we een voordelig alternatief.

Je kunt namelijk ook een levenslang lidmaatschap nemen. Een eenmalige betaling waarna je voor altijd toegang krijgt tot de video's. Ook de nieuwe cursussen die elke maand weer verschijnen.

Normaal betaal je daar 799 euro voor, maar vanwege de start van de zomervakantie geven we je er deze week 100 euro korting op!

Ľ Nu levenslang lid worden

Als levenslang lid krijg je naast maandelijks een nieuwe cursus ook elk jaar nog een cadeautje toegezonden. Denk bijvoorbeeld aan de eBook versie van ons nieuwste boek.

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

4 reacties

 1. Jan
  Jan schreef op dinsdag 19 juli 2022 om 17:59  | reageer

  Mooie aanbieding, maar in de tijd dat ik een brood al bijna niet meer kan betalen, gewoon te duur voor mij.

 2. Etienne
  Etienne schreef op woensdag 20 juli 2022 om 10:19  | reageer

  Het is mooi en verrassend maar het blijft te duur voor deze tijd, wwaar we met zen alle moeten sparen.

 3. Nico
  Nico schreef op donderdag 21 juli 2022 om 17:14  | reageer

  Wat is levenslang? Gezondheid is niet te koop en dat geld voor iedereen. Ook dus van de aanbieder, hoe lang gaat hij door, wat gebeurt er met het bedrijf bij calamiteiten etc. etc.
  Nu in deze vreemde onvoorstelbare tijd moet je keuzes maken, de kosten stijgen enorm maar de inkomsten blijven op achter. Persoonlijk ben ik al jaren lid van Photofacts en kan kijken, cursussen volgen wanneer ik wil maar levenslang gebruik maken van iets is voor mij zeker geen reden om dit te doen. Nu kan ik stoppen wanneer ik wil maar uw aanbieding voor € 699,- (incl. € 100,- korting) is veel geld zeker in deze tijd. € 350,- zal een echte aanbieding zijn gezien de normale te betalen bedrag per jaar.

 4. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op zaterdag 23 juli 2022 om 14:05  | reageer

  Ik snap dat het niet voor iedereen is, maar voor sommige mensen kan het een mooi alternatief zijn.

  @Nico; Je weet inderdaad nooit van de toekomst brengt. Dus je neemt een (in mijn ogen) klein risico. Aan de andere kant laten we ook al bijna 8 jaar zien dat we blijven aanbieden wat we beloven. vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.058 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord