Laatste dag   Nog maar heel even. Korting + gratis boek (55 euro voordeel!) Meer info of direct lid worden.
Elja Trum

Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker

dinsdag 4 juni 2019, 09:18 door | 5.010x gelezen | 0 reacties

Ontdek in de Masterclass Landschapsfotografie op Photofacts Academy hoe je de mooiste landschapsfoto's maakt die het inlijsten waard zijn. Landschapsfotograaf Bas Meelker onthult je zijn geheimen om met de mooiste landschapsfoto's thuis te komen.

Bas Meelker is een bekende Nederlandse landschapsfotograaf uit Groningen. In zijn stijl van fotograferen weerklinkt zijn voorliefde voor natuur en landschappen. Kenmerkend voor zijn werk zijn de haarscherpe composities en het gebruik van warme contrastrijke kleuren.

» Bekijk de Masterclass Landschapsfotografie


De cursus van Bas Meelker kun je nu direct bekijken op Photofacts Academy. De cursus bestaat uit 21 kortere video's en duurt in totaal zo'n anderhalf uur.

Bas bespreekt belangrijke onderwerpen als compositie en het gebruik van filters in zijn cursus. De cursus staat sinds afgelopen vrijdag op Photofacts Academy en twaalf leden hebben de cursus al een beoordeling gegeven.

De gemiddelde waardering is momenteel een 9,5. Eric geeft bijvoorbeeld aan: 'Helder verhaal, erg veel praktische info waar je direct mee aan de slag kunt'.

Ingrid zegt over de cursus: 'Super leuk en heldere tips en trics. Laarzen aan en het veld in. Bas bedankt.'

En Noortje geeft aan: 'Ik heb het een ontzettend leuke en informatieve masterclass gevonden. Ik heb veel geleerd van de filters en het gebruik van het weer. De uitleg van de composities heeft mij inzicht gegeven waarom mijn foto's het net niet zijn en ga binnenkort bezig met de foto opdracht.'

» Bekijk de Masterclass Landschapsfotografie


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.649 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.649 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.