Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Iris van Liempt

Masterclass natuurfilm Ruben Smit

vrijdag 19 februari 2016, 17:17 door | 4.825x gelezen | 0 reacties

Ben jij ge´nteresseerd in natuur en film? En in de twee gecombineerd? CameraTools organiseert in samenwerking met prijswinnend fotograaf en regisseur Ruben Smit de Masterclass 'Natuurfilm'!

Ruben Smit is ecoloog en fotograaf. Zijn foto's worden gepubliceerd door onder andere National Geographic. Voor zijn foto's won hij verder een aantal mooie prijzen, zoals de eerste prijs in de categorie 'mens & natuur' bij de Europese Natuurfotograaf van het jaar wedstrijd in 2002, en BBC Wildlife Photographer of the Year in de categorie 'dierengedrag' in 2005.

In 2013 maakt Smit zijn debuut als regisseur met zijn natuurfilm 'De Nieuwe Wildernis'. Vorig jaar kwam natuurdocumentaire 'Levende Rivier' uit.

In de Masterclass zal Smit, die al een Gouden Kalf en een Rembrandt award won, in ÚÚn uur alle aspecten van natuurfilm behandelen: het verhaal, de techniek en postproductie. Daarna zal zijn documentaire 'Levende Rivier' getoond worden als een speciale bioscoopversie. Al met al zal de Masterclass zo'n 2,5 uur bedragen.

De masterclass zal plaatsvinden op vrijdag 25 maart. Het zal beginnen om 15:00 uur. De precieze locatie is nog niet bekend, maar dit zal in de buurt van Apeldoorn worden. De prijs van de masterclass is 29 euro, hier zit koffie en thee bij inbegrepen.

De masterclass is geschikt voor iedereen met basiskennis over fotografie en filmen.

Ruben smit masterclass


Ge´nteresseerd?


Ben jij benieuwd wat Ruben Smit te vertellen heeft en wil je graag leren over het maken van een natuurfilm? Bezoek dan zeker deze masterclass. Tickets kun je hier kopen.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Iris van Liempt

Over de auteur

Iris fotografeert sinds 2012 en heeft daar een passie in gevonden. Ze volgt daarom een online opleiding aan het New York Institute of Photography. Daarnaast studeert ze psychologie aan de universiteit en houdt ze ontzettend van taal en schrijven.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.051 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord