Elja Trum

Nieuwe fotografie workshops bij CameraTools

zondag 6 december 2009, 23:56 door | 6.181x gelezen | 1 reactie

In oktober heb ik de Strobist workshop gevolgd bij fotowinkel CameraTools in Apeldoorn. Zij lieten me recentelijk weten dat ze hun workshopaanbod tegenwoordig op hun website hebben staan Ún dat ze een aantal nieuwe workshops opgenomen hebben. Wellicht voor sommigen interessant om eens naar te kijken.

De workshops van CameraTools zijn over het algemeen erg betaalbaar. Doorgaans tussen de 49,- en 99,- euro. Uitzondering is natuurlijk de nieuwe fotoreis die aangeboden wordt; samen met natuurfotograaf Geurt Besselink naar IJsland. Deze reis kost net geen 2.800,- euro. Persoonlijk is het me net wat te prijzig, maar het lijkt me een prachtig land om te fotograferen.

De overige workshops die gegevens worden zijn bijvoorbeeld de Strobist workshop, een Architectuurfotografie workshop door Mich Buschman, de workshops HDR-Panorama door Frank Peters en Productfotografie door eveneens Mich Buschman. Ook portretfotografie en een basiscursus cameragebruik voor beginners zijn beschikbaar.

Via de nieuwsbrief van CameraTools vernam ik overigens dat ze in februari weer van plan zijn een Strobist Festival te organiseren. Vorig jaar is me erg goed bevallen. Iets om in de gaten te houden dus. Bekende namen in Strobist-land geven waarschijnlijk weer workshops die dag, zoals Bert Stephani en Martin Hogeboom.

Strobist workshop bij CameraTools


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

 1. discocandy
  Profiel discocandy schreef op maandag 7 december 2009 om 18:16

  wie sponsort de panorama workshop voor me?
  Ik denk niet dat er veel te leren is voor mij maar wel leuk voor een artikel!
  knipoog
  De workshops lijken mij zeer interessant, helaas niet echt in de buurt voor mij.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.748 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.748 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.