Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Nuttige cursussen voor landschapsfotografen

woensdag 24 maart 2021, 20:02 door | 1.867x gelezen | 0 reacties

Momenteel is het landschapsweek bij Photofacts. Een week lang volledige aandacht voor alles wat met landschapsfotografie te maken heeft. Inclusief een leuke actie natuurlijk. Welke cursussen bij Photofacts Academy zijn nu interessant voor landschapsfotografen?

Basiscursus Landschapsfotografie


In deze cursus introduceert internationaal bekend en erkende Belgische landschapsfotograaf Bart Heirweg. Bart leert je over licht, belichting en compositie in landschapsfotografie maar ook over scherpte en werken met filters. De cursus wordt geïllustreerd aan de hand van Barts prachtige landschappen.

» Bekijk de Basiscursus Landschapsfotografie

Masterclass Landschapsfotografie


Bas Meelker, de bekendste landschapsfotograaf van Nederland, neemt je in deze cursus mee op pad. Tijdens deze uitgebreide en heldere cursus leer je alles over diverse composities, filters, camera instellingen, hyperfocale punt en nog veel meer!


The World of Lars van de Goor


Ga mee op reis met de prijswinnende fotograaf Lars van de Goor. Ontdek zijn bronnen van inspiratie en bekijk de wereld vanuit zijn oogpunt.

» Bekijk de documentaire Step into the World of Lars van de Goor


Fotograferen met Lange Sluitertijden


In de cursus Lange Sluitertijden wordt stap voor stap uitgelegd hoe je aan de slag kunt met het fotograferen met grijsfilters, om zo onder alle omstandigheden met de gewenste lange sluitertijd te kunnen fotograferen.

» Bekijk de cursus Fotograferen met Lange Sluitertijden


Sterrensporen Fotograferen


Ontdek hoe ook jij prachtige sterrenspoorfoto's kunt maken. Samen met landschapsfotograaf Nando Harmsen trek je het veld in. Het gave aan dit type foto's is dat je ze ook kunt maken op plaatsen waar lichtvervuiling is, zelfs midden in een stad.

» Bekijk de cursus Sterrensporen Fotograferen


Landschapsfoto's bewerken


Het maken van een goede foto is eigenlijk pas het halve werk. Je beste foto's maak je nog beter met de juiste nabewerking.

Op Photofacts Academy hebben we tientallen cursussen over het bewerken van foto's in Lightroom, Photoshop en Luminar. Binnenkort komen hier overigens ook nog cursussen over Affinity en Capture One bij.

Wat ook je favoriete programma is, bij Photofacts Academy ontdek je hoe je het maximale uit je foto's kunt halen.


Ontdek meer over landschapsfotografie!


Momenteel is het Landschapsweek bij Photofacts Academy; de hele week schrijven we over landschapfotografie én we hebben een leuke actie.

Word nu lid bij Photofacts Academy en je ontvangt gratis het boek De Landschapsbijbel gratis (ter waarde van 25 euro). Bovendien betaal je nu tijdelijk niet 159 euro, maar slechts 119 euro voor je lidmaatschap.

In totaal dus maar liefst 65 euro voordeel!

Met een Photofacts Academy lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 85 verschillende fotografiecursussen, waaronder meerdere cursussen over landschapsfotografie.

» Direct lid worden (korting + gratis landschapsfotografieboek)
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.062 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord