Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Nuttige cursussen voor portretfotografen

zondag 30 mei 2021, 20:10 door | 2.300x gelezen | 0 reacties

Momenteel is het portretweek bij Photofacts. Een week lang volledige aandacht voor alles wat met portretfotografie te maken heeft. Inclusief een leuke actie natuurlijk. Welke cursussen bij Photofacts Academy zijn nu interessant voor portretfotografen?

Direct lid worden (korting + gratis portretboek)

Korte en praktische tips


Ontdek hoe je jouw portretfoto's kunt verbeteren met behulp van praktische en concrete tips. Deze cursus is een mooie basis met veel korte praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen.

De cursus sluit ook perfect aan op mijn boek De Portretbijbel. En laat je dit boek nu ook net cadeau krijgen bij je lidmaatschap als je deze week lid wordt.


Portretfotografie in de praktijk


Kijk mee tijdens diverse shoots waarbij we diverse onderwerpen gaan behandelen zoals low- en highkey, kleurgels en hoe je een foto kunt maken in de stijl van Sean Archer.

In deze cursus kijk je echt mee over mijn schouder. Ik laat je zien hoe je een aantal specifieke portretfoto's kunt maken. Zowel met natuurlijk licht als in de studio.Zakelijk portretfotografie


Een zakelijk portret, bijvoorbeeld voor op je LinkedIn profiel, moet er goed uit zien. In deze cursus ontdek je hoe je door op de details te letten een perfecte zakelijke portretfoto kunt maken met behulp van headshot fotograaf Maurice Jager.


Van Beeld naar Kunst


Een mooi portret maken is gaaf, maar een volgende stap is als je van een portret een kunstwerk kunt maken.

Ontdek in deze exclusieve cursus de wereld van kunstfotografie samen met kunstfotograaf Micky Hoogendijk.


Starten met Flitsen


Ben jij een 'natuurlijk licht fotograaf'? Meestal is dat omdat je nog niet weet wat de mogelijkheden zijn met flitsers. In deze cursus laat ik je zien wat je nodig hebt, hoe het werkt en hoe je altijd en overal mooie flitsfoto's maakt.


Dit is een selectie van onze cursussen over portretfotografie. Bekijk het complete overzicht van portretfotografie cursussen op Photofacts Academy.

Natuurlijk zijn er nog veel meer cursussen die nuttig zijn voor portretfotografen. Bijvoorbeeld alle cursussen die je helpen je foto's mooi na te bewerken. Daarmee ontdek je hoe je van een mooie foto een topfoto maakt.


Ontdek meer over portretfotografie!


Momenteel is het Portretweek bij Photofacts Academy; de hele week schrijven we over portretfotografie Ún we hebben een leuke actie.

Word nu lid bij Photofacts Academy en je ontvangt gratis het boek De Portretbijbel gratis (ter waarde van 25 euro). Bovendien betaal je nu tijdelijk niet 149 euro, maar slechts 109 euro voor je lidmaatschap.

Met een Photofacts Academy lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 80 verschillende fotografiecursussen, waaronder meerdere cursussen over portretfotografie.

Direct lid worden (korting + gratis portretfotografieboek)
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.057 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord