Actie: Photoshop Elements boek + Al onze cursussen - 49,90 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

Online Cursus Bruidsfotografie (gratis te bekijken)

dinsdag 15 december 2015, 09:59 door | 12.544x gelezen | 0 reacties

Prijswinnend bruidsfotograaf Ashvin Ghisyawan heeft voor Photofacts Academy een cursus gemaakt voor alle (aanstaande) bruidsfotografen. Als jij graag je geld wilt verdienen door huwelijken te fotograferen, dan is deze cursus wat voor jou.

Ashvin laat je gedurende zijn ruim anderhalf uur durende cursus namelijk elke stap zien van een huwelijksfotodag. Van het inpakken van zijn tas tot het nabewerken van de foto's. Werkelijk alles komt ter sprake.

Workshop bruidsfotografie

Foto's gemaakt gedurende de cursus

Ashvin behoort tot de top 10 beste bruidsfotografen van Nederland, is winnaar van de vakprijs Bruidsfoto Award 2014 (categorie bruid & bruidegom), winnaar van de Top trouwfoto award 2014, drie Master awards en geeft ook regelmatig workshops over bruidsfotografie.

Tijdens de cursus bruidsfotografie laat Ashvin zien hoe je jouw bruidspaar zich op hun gemak kunt laten voelen en hoe je zo de mooiste spontane foto's kunt maken.

De cursus is onbeperkt los te bekijken voor 39 euro (32,23 euro exclusief BTW) of je kunt een jaarabonnement nemen op alle Photofacts Academy cursussen (met onder andere macrofotografie, studiofotografie, basiscursus fotografie en onze uitgebreide cursussen over Photoshop en Lightroom) voor 89 euro (73,55 euro exclusief BTW).

Hieronder kun je één van de 20 video's uit de cursus bekijken. Ashvin en het bruidspaar zijn hier net aangekomen op de locatie voor de reportagefoto's.


Gratis de cursus bruidsfotografie bekijken


Lijkt jou de cursus bruidsfotografie wel wat? Je kunt de cursus (en al onze andere cursussen) ook twee weken lang gratis bekijken door een proeflidmaatschap af te sluiten bij Photofacts Academy.

» Proeflidmaatschap starten

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.003 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord