100+ fotografiecursussen én het boek Sterrensporen Fotograferen - Nu 89 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Ontdek het Levenslange Lidmaatschap van Photofacts Academy

dinsdag 25 juni 2024, 07:14 door | 1.147x gelezen | 0 reacties

Als fotograaf ben je constant op zoek naar nieuwe manieren om betere foto's te maken. Creative ideeën bedenken, nieuwe technieken onder de knie krijgen en bijzondere fotobewerkingen uitproberen. Photofacts Academy kan je daar perfect bij helpen.

We hebben ontzettend veel cursussen, over allerlei verschillende onderwerpen binnen de fotografie. De cursussen worden gegeven door meer dan 40 professionele fotografen. Allemaal met hun eigen expertise.

Elke maand komt er een compleet nieuwe cursus bij en wekelijks wordt een korte tipvideo uitgebracht.

Bovendien, het gaat niet alleen om fotografie. We weten dat het bewerken van je foto's de andere helft van het verhaal is. Daarom hebben we cursussen over software zoals Lightroom Classic, Photoshop, Luminar en meer. Onze cursussen zijn ontworpen voor zowel beginnende als gevorderde fotografen.

Met een jaarlijks lidmaatschap krijgen leden onbeperkt toegang tot onze 100+ cursussen. Maar nu bieden we ook iets speciaals aan: een levenslang lidmaatschap.

» Nu levenslang lid worden (inclusief 1 jaar VIP)

Het levenslange lidmaatschap van Photofacts Academy is een waardevolle investering in je fotografiecarrière of hobby. Voor een eenmalige betaling van 799 699 euro krijg je onbeperkt toegang tot al onze bestaande cursussen én alle toekomstige cursussen. Maar dat is nog niet alles.


Bij aankoop van een levenslang lidmaatschap krijg je deze week een VIP lidmaatschap voor een heel jaar, normaal gesproken 249 euro, gratis erbij.

Dit VIP lidmaatschap biedt nog meer voordelen, waaronder maandelijkse live online workshops waar je vragen kunt stellen en jouw foto's kunt laten bespreken. Je ontvangt hiervoor fotografieopdrachten om zelf aan de slag te gaan.

Naast het VIP lidmaatschap krijg je ook nog een extraatje; je kunt direct een Fotobijbel naar keuze uitzoeken. Dus bijvoorbeeld de Portretbijbel, de Zwart-witbijbel of de nieuwe Lightroombijbel.

Leden over Photofacts Academy

We zien dat leden meestal jarenlang lid zijn. We hebben zelfs nog aardig wat leden die al sinds 2013 lid zijn, helemaal vanaf het begin dus. Het levenslang lidmaatschap is dan ook een mooie deal.

In plaats van zo nu en dan ergens een losse workshop volgen kun je bij Photofacts Academy maandelijks een compleet nieuwe cursus volgen én daarnaast natuurlijk ook de al bestaande 100+ cursussen zo vaak bekijken als je maar wilt.

» Nu levenslang lid worden (inclusief 1 jaar VIP)

Als levenslang lid krijg je naast maandelijks een nieuwe cursus ook elk jaar nog een cadeautje toegezonden. Denk bijvoorbeeld aan de eBook versie van ons nieuwste boek.

De actie loopt nog maar tot en met aanstaande zondag. Wacht dus niet te lang.

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.029 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord