Fotofair Actie: Photofacts Academy met 30 euro korting + gratis Fotografiebijbel (t.w.v. 20 euro). Meer info of direct lid worden
Elja Trum

Ontdek hoe je verhalende foto's maakt

donderdag 27 september 2018, 15:13 door | 7,992x gelezen | 3 reacties

Veel cursussen op Photofacts Academy gaan vooral over hoe je iets technisch voor elkaar krijgt. In een van onze nieuwste cursussen kijken we naar hoe je jouw denkwijze kunt veranderen om niet langer alleen een plaatje te maken, maar hoe je kunt zoeken naar een verhaal in je foto.


De cursus wordt gegeven door natuurfotograaf Bart Siebelink. Je kent hem wellicht al van zijn eerdere cursus Creatieve Fotografie op Photofacts Academy.

In de cursus neemt Bart je mee de natuur in en vertelt hij je hoe je meer uit je foto's kunt halen dan alleen een registratie. Hij geeft je methodes om een verhaal in je foto te stoppen en zo creatiever aan het werk te gaan.

Ontdek hoe je verhalende foto's maakt

Schrijf je in voor het Photofacts Academy 14 dagen gratis proefabonnement om deze (en vele andere) cursu(sen) te kunnen bekijken: https://photofactsacademy.nl/gratisproberen/101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.

Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 27 september 2018.
De eerste publicatiedatum is dinsdag 6 februari 2018, 08:16.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Mandy
  Mandy schreef op dinsdag 6 februari 2018 om 10:14

  Een verrassend andere cursus, een mooie aanvulling. Deze insteek geeft mij inspiratie om ook op die manier met fotografie bezig te zijn.

 2. Marion
  Marion schreef op dinsdag 6 februari 2018 om 10:15

  Een cursus mindfulness voor fotografen dus, echt helemaal mijn ding!

 3. Christa
  Christa schreef op dinsdag 6 februari 2018 om 21:12

  Inderdaad een mooie aanvulling op Bart zijn vorige cursus.
  Leerrijk!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

53.732 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

53.732 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.