Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Photofacts Academy Koningsdagactie: wat krijg je eigenlijk?

dinsdag 27 april 2021, 09:18 door | 2.115x gelezen | 0 reacties

De laatste oranje tompoucen zullen inmiddels wel op zijn.
Hopelijk heb je ondanks alle beperkingen toch een leuke Koningsdag gehad!

Ik stuur je nog even een herinnering dat het vandaag de laatste dag is om gebruik te maken van onze Koningsdagactie. Maar wat krijg je eigenlijk als je lid wordt bij Photofacts Academy?


Photofacts Academy is als een soort Netflix, maar dan voor fotografen. Je betaalt voor een jaar lang toegang tot alle cursussen. Daarmee kun je direct de meer dan 80 verschillende cursussen over fotografie, nabewerking, inspiratie en creativiteit kijken.


Net als bij Netflix hoef je natuurlijk niet alles te kijken. Dat zou je flink bezighouden (het mag uiteraard wel). Je kijkt de cursussen die jou interessant lijken. Ook kun je de cursussen zo vaak als je wilt opnieuw kijken.


Elke cursus is opgedeeld in meerdere korte video's. Meestal duurt een losse video maar een paar minuten. Je hoeft er dus niet direct een uur voor uit te trekken. Even een korte tips bekijken kan net zo goed.


Sowieso onthoudt de website precies waar je gebleven bent. Je kunt dus op elk moment de video pauzeren en later gewoon direct verder kijken.


Elke maand voegen we een nieuwe cursus toe aan het aanbod. Zo is er altijd wat nieuws te kijken en blijf je ook helemaal bij met de laatste ontwikkelingen. Daarnaast verschijnt er ook elke week een losse video. Daar krijg je ook een mailtje over, zodat je niks hoeft te missen.


Waar je vaak voor een online cursus al snel tientallen tot zelfs honderden euro's betaalt voor één losse cursus krijg je bij ons dus direct toegang tot meer dan 80 cursussen. Ook komen er tijdens je lidmaatschap ook weer 12 nieuwe cursussen uit.

De prijs per cursus is dus eigenlijk maar net iets meer dan 1 euro.
Echt een koopje dus.


Nu kan één fotograaf nooit alles weten over alle onderwerpen. Daarom zoeken wij altijd naar een echte expert op het gebied van het onderwerp van de cursus. Meer dan 35 verschillende experts hebben we daardoor inmiddels al verzameld op Photofacts Academy.


Bij veel van onze cursussen zitten extraatjes; zoals een presets, oefenfoto's, eboekjes en foto-opdrachten. Zo kun je het geleerde direct in de praktijk brengen.


Bovendien kun je ook vragen stellen. Onder elke video vind je de mogelijkheid om een vraag in te sturen. Daar vind je ook vragen en de antwoorden daarop die andere leden gesteld hebben. Wellicht is jouw vraag ook al gewoon behandeld.


Zo doen we er alles aan om jouw fotografie een stapje omhoog te brengen. Of je nu net je eerste camera gekocht hebt, of al jaren fotografeert.

Normaal betaal je voor een jaarlidmaatschap 149 euro. Tijdens de Koningsdagactie is dat slechts 109 euro.


Bovendien krijg je het boek De Fotografiebijbel cadeau. In dit boek vind je 105 tips voor fascinerende foto's. Elke tip is voorzien van een voorbeeldfoto en het is geschreven door mij, Nando Harmsen, Johannes Klapwijk en Johan Elzenga. In de winkel betaal je 20 euro voor dit boek.

Naast het boek en de korting (samen goed voor 60 euro voordeel) maak je nu ook kans op een tegoedbon ter waarde van 500 euro van CameraNU.nl. Daarmee kun je naar hartelust shoppen naar nieuwe fotogear.

» Direct lid worden (korting + boek + kans op 500 euro tegoed)


Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.156 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord