Beter fotograferen vanuit huis. Tijdelijk 30 euro korting op online trainingen + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Elja Trum

Vanavond gratis Macphun Intensify Pro webinar

maandag 8 december 2014, 14:03 door | 3,421x gelezen | 0 reacties

Heb je voor vanavond nog niks in de planning? Dan is wellicht het volgen van de gratis webinar van Piet Van den Eynde iets voor je. Hij laat je vanavond in circa één uur zien hoe je jouw foto's nog intenser kunt maken met Intensify Pro van Macphun.

Intensify Pro webinarIntensify Pro is een (Mac) programma dat zowel op zichzelf kan werken als in combinatie met Adobe Lightroom of Photoshop (Elements). Intensify laat je toe meer details uit je foto te halen, zodat hij er terug uit ziet zoals jij de scène ervaarde op het moment van de opname. Op het einde van het webinar heb je de gelegenheid om vragen te stellen.

» Registreer je voor gratis deelname


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

53.523 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

53.523 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.