Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Webinar door Frank Doorhof: Waarom je altijd tethered moet schieten

donderdag 24 september 2020, 20:40 door | 3.813x gelezen | 1 reactie

Fotograaf, Academy-docent en Tether Tools ambassadeur Frank Doorhof schiet altijd tethered. Zowel in zijn studio als op locatie, maar ook buiten. Het is niet moeilijk en heeft heel veel voordelen. Wat je nodig hebt en hoe het werkt leer je in zijn gratis webinar.

Tethertools Webinar met Frank Doorhof


Tethered-schieten is eigenlijk fotograferen aan een draadje. Bij deze manier van werken kopieer je jouw foto's rechtstreeks naar bijvoorbeeld je laptop. Zo kun je foto's snel op een groter scherm beoordelen, in plaats van achter op je camera.

Frank gaat in zijn webinar in op de pluspunten van tethering, wat je nodig hebt om te beginnen met zelf tethered te schieten en natuurlijk op de voordelen van draadloos schieten.

Bijna alle moderne camera's van de bekende merken kunnen tethered schieten. Hij laat je zien hoe je de juiste kabel kan vinden en welke software je kan gebruiken.

Ook probleemoplossing komt aan bod. Uiteraard illustreert Frank deze webinar met veel zelfgemaakte voorbeelden en kun je live vragen stellen.

Je kunt het webinar via je computer volgen op woensdag 7 oktober om 16:00 uur.

Direct inschrijven voor het gratis webinar

Tether Tools is bekend geworden van de JerkStopper Camera Support, een handig lusje voor je kabel en camera. Hiermee blijft je kabel beter zitten als er iemand aan de kabel trekt of als je er zelf over struikelt.

Voor wie Frank nog niet kent; hij is fotograaf en trainer bij Photofacts Academy en KelbyOne. Frank Doorhof geeft ook workshops model fotografie. Hij is ambassadeur voor een aantal merken, waaronder Tether Tools.

Hieronder de promo van de cursus Fotoshoot onder Controle bij Photofacts Academy. In deze cursus komt tethering ook aan bod.


Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Frans van Sebille
    Frans van Sebille schreef op woensdag 30 september 2020 om 23:32  | reageer

    Interesse in de webinar, maar zie er vanaf vanwege het moeten verstrekken van teveel privé-gegevens.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.190 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord