Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Win een Portretfotografie workshop bij Photofacts Academy

dinsdag 29 januari 2019, 09:09 door | 4.021x gelezen | 4 reacties

Bij Photofacts Academy kun je via praktische video's ontzettend veel ontdekken over hoe je betere portretfoto's maakt. Word je voor aanstaande vrijdag lid, dan maak je kans op een live workshop portretfotografie ter waarde van 99 euro. Zo kun je direct je nieuwe kennis in de praktijk brengen.

» Schrijf je in en maak kans op de live workshop

Portretcursussen


Via onze online leeromgeving krijg je direct toegang tot meer dan 50 cursussen over fotografie en nabewerking. We hebben flink wat cursussen die voor portretfotografen interessant zijn.

In de cursus Portretfotografie Tips ontdek je tientallen praktische tips om je onderwerp er beter op te zetten. Ik laat je hier telkens met korte tips iets nieuws ontdekken. Deze cursus richt zich op de beginnende portretfotograaf.


Heb je al wat meer ervaring, dan kan de cursus Portretfotografie in de Praktijk interessant voor je zijn.

In deze cursus laat ik je zien hoe je nu in de praktijk aan de slag kunt. Ik vertel je hoe ik een shoot voorbereidt en neem je mee tijdens een aantal shoots. Tevens laat ik je zien hoe ik de portretten vervolgens in Lightroom nabewerk.


Hoe je van een portretfoto naar echte kunst gaat laat kunstfotograaf Micky Hoogendijk je zien in haar cursus Van Beeld naar Kunst. In deze cursus onthult Micky haar visie en werkwijze.


Is zakelijke portretfotografie meer jouw ding? Ontdek hoe je portretfoto's maakt die verkopen en zie jouw foto's terug op LinkedIn of in allerlei profielfoto's op het web. Headshotfotograaf Maurice jager laat het je zien in zijn cursus Zakelijke Portretfotografie.

Voor iedereen die graag overal portretfoto's wil kunnen maken, maar toch de volledige controle wil behouden over het licht is er de basiscursus Flitsen op Locatie. Piet Van den Eynde laat je hierin zien hoe je reportageflitsers kunt inzetten om overal het perfecte licht te maken.


Of wellicht werk je liever met natuurlijk licht. Dan laat Frederik Herregods je zien hoe je sfeervolle boudoir- en portretfoto's maakt zonder flitsers te gebruiken in zijn cursus Boudoirfotografie.

Na een succesvolle shoot wil je de foto's natuurlijk perfectioneren in de nabewerking. Gelukkig hebben we ook flink wat cursussen over het perfect maken van je foto's in Lightroom of Photoshop. Allemaal direct beschikbaar binnen jouw lidmaatschap zonder meerkosten.

Win een live portretfotografie workshop


Iedereen die zich deze maand nog (dus voor aanstaande vrijdag) aanmeldt bij Photofacts Academy krijgt niet alleen direct toegang tot al onze cursussen, maar je maakt bovendien kans om mee te kunnen doen met een live workshop in onze studio in Elst (Gld).

In totaal geven we tien plekken weg aan iedereen die zich de komende drie dagen inschrijft. Je maakt dus best veel kans dat je één van de gelukkigen bent.

De live workshops worden in februari gehouden. Er komen twee data beschikbaar waarbij we per workshop telkens met vijf deelnemers aan de slag gaan. De reacties van eerdere deelnemers over deze workshop zijn erg positief:

"Ik vond het ontzettend leuk, heel inspirerend!" - Alice Kempers

Foto door cursist: Natasja jansen, Model: Michelle Janssen

Foto door cursist: Natasja Jansen, Model: Michelle Janssen

In de workshops ga je zelf, met mijn hulp, aan de slag met een model in de studio. We gebruiken flitsers, windmachines, kleurgels, rookmachines en wat we verder nog kunnen bedenken om prachtige en creatieve foto's te maken.

Foto door cursist: Natasja jansen, Model: Michelle Janssen

Foto door cursist: Natasja Jansen, Model: Michelle Janssen

Het doel van de workshop is dat je aan het eind van de middag met mooie foto's en een leuke ervaring naar huis gaat.

"Nogmaals dank voor de ontzettend leuke cursus!" - Karin de Roon

» Schrijf je in en maak kans op de live workshop

Ben je al lid? Ook bestaande leden doen mee aan de actie wanneer ze nog deze maand hun lidmaatschap verlengen.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

4 reacties

 1. Herman
  Herman schreef op dinsdag 29 januari 2019 om 17:05  | reageer

  Ik ben al Lid van Photofacts, doe je dan ook mee ?

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 29 januari 2019 om 17:26  | reageer

  @Herman; alleen als je deze drie dagen je lidmaatschap met een jaar verlengt.

  Je deed wel automatisch mee met de verloting die we een paar maanden geleden deden toen we 5 jaar bestonden. Daar zijn ook tien winnaars uit gekomen die deze workshop van mij gehad hebben.

 3. gast schreef op woensdag 30 januari 2019 om 09:15  | reageer

  Hi Elja, Ik was al lid en heb zojuist mijn abonnement verlengt. Ding ik nu automatisch mee met de verloting van de workshop of moet ik me nog ergens aanmelden/inschrijven?

 4. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 30 januari 2019 om 09:22  | reageer

  @Gast; bedankt voor je verlenging, leuk!
  Ja, je doet nu automatisch mee met de verloting. We verloten gewoon onder alle betalingen die deze drie dagen gedaan worden.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.048 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord