Elja Trum

Cashback actie Canon zeker de moeite

maandag 29 oktober 2007, 23:34 door | 13242x gelezen | 9 reacties

Canon 70-200mmZojuist heb ik de formulieren ingevuld voor de Cashback van mijn nieuwe Canon 580EX II flitser, toch mooi 50 euro retour vanwege het verjaardagsfeestje van 20 jaar EOS. Nu liep ik daarbij door het lijstje waar te zien is waarvoor de cashback actie momenteel allemaal geldt. Blijkt dat er nog een item op de lijst staat die ik al een behoorlijk tijd wil hebben; de Canon 70-200 f/2.8L IS USM lens. Deze beauty leen ik nu al regelmatig van een vriend, maar ik wil 'm toch ook nog steeds zelf in mijn cameratas hebben zitten (en nog liever op de camera). Op dit objectief geeft Canon nog tot eind dit jaar 200,- euro retour.

Momenteel kost deze lens bij bijvoorbeeld Foto Konijnenberg 1.639,00 euro. Tweehonderd euro retour en de lens hoeft nog maar 1.439,- te kosten. Dat blijft een boel geld, maar is absoluut een koopje! Zelfs goedkoper dan aanschaffen in Amerika. Met een bijpassend filter ben je dan toch ook weer 75,- euro duurder uit, maar dat kwam er toch wel bij.

Nadeeltje is natuurlijk dat je toch in eerste instantie het volledige bedrag bijeen moet sprokkelen en pas later de korting ontvangt. Mocht je echter toch al van plan zijn een nieuw Canon product te kopen en staat deze toevallig in het lijstje; dit is je kans!

Andere interessante kortingen zijn bijvoorbeeld de 70,- euro retour op een Canon 40D of de 140,- euro op de uitstekende Canon 24-70 f/2.8L (mijn meeste gebruikte objectief). De 70,- euro die je retour krijgt op de Canon 400D is natuurlijk leuk wanneer je net deze camera op het oog hebt. Denk er echter aan dat de Canon 450D waarschijnlijk in maart in de winkels ligt..

De actie loopt sinds 1 oktober 2007 en duurt nog tot 31 december 2007.

delen!
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, auteur van een boek over zwart-wit fotografie en schrijft regelmatig voor fotomagazine Zoom.nl. Naast zijn passie voor fotografie werkt hij als e-business consultant bij Directshop.
Elja twittert, is getrouwd en vader van Mika en Vera.

Photofacts Academy Online Cursus Macrofotografie

9 reacties

  1. Robert
    Robert schreef op dinsdag 30 oktober 2007 om 07:28

    Reken niet te snel op je geld, ik heb eind augustus een cashbackformulier ingestuurd voor een 400D en een 17-85 IS, maar nog steeds niks.... En dat ging om hogere bedragen als de huidige cashback op die artikelen.

  2. Ake
    Ake schreef op dinsdag 30 oktober 2007 om 09:42

    De cashback voor de 70-200 doet me ook watertanden...

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Tips en Truuks

Photofacts wordt mede mogelijke gemaakt door

CameraTools

Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

25.253 fotografen ontvangen de nieuwsbrief al!
Meer over de nieuwsbrief. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

25.253 fotografen ontvangen onze nieuwsbrief al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.

inschrijven    ➨