Niels Willems

Goedkoop foto's laten afdrukken via internet

donderdag 5 juli 2007, 20:01 door | 25049x gelezen | 14 reacties

PC magazine besteedt in haar juli/augustus nummer aandacht aan online fotodiensten. Ik heb net 91 vakantiefoto's laten afdrukken voor iets meer dan 20 euro hier in de stad. Zo ver als ik weet is het een van de goedkoopste en de eigenaar is sympathiek en behulpzaam. Via fotoaanbieders kun je eenvoudig prijzen verglijken van de verschillende online diensten. Wat een verschillen zeg! Voor 91 foto's rekent de duurste bijna 42 euro (fotopeter) en de goedkoopste 7,45 euro (pixdiscount). En de kwaliteit?

Pixdiscount werd ook getest door de redactie van PC Magazine maar haalde maar een matige score als het gaat om de afdrukkwaliteit. Een lage prijs Ún goede kwaliteit haalde pixum. Voor mijn 91 foto's zouden ze bijna 14 euro rekenen inclusief verzendkosten. Misschien de volgende keer maar eens proberen.

Hema en Colormailer scoorde ook goed qua kwaliteit maar rekenen normale tarieven. Iemand nog een tip, goede of slechte ervaringen?

Vergelijk afdrukcentrales

delen!

14 reacties

 1. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op donderdag 5 juli 2007 om 20:07

  Niet de goedkoopste, maar zelf ben ik erg enthousiast over ProFotoNet. De kwaliteit is gewoon erg goed en je kunt ook aangegeven dat je niet wilt dat ze nog aan je foto's sleutelen. Ook kun je er een kleurprofiel downloaden; handig.

  Eerder heb ik hier ook over ProFotoNet een stukje geschreven.

 2. charda
  Profiel charda schreef op donderdag 5 juli 2007 om 23:40

  Ik ben erg tevreden over extrafilm.nl De kleuren zijn niet helemaal optimaal, maar het zijn prima prints, zeker voor de prijs die je ervoor betaalt.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Tips en Truuks

Photofacts wordt mede mogelijke gemaakt door

CameraTools

Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

30.280 fotografen ontvangen de nieuwsbrief al!
Meer over de nieuwsbrief. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

30.280 fotografen ontvangen onze nieuwsbrief al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.

inschrijven    ➨