Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Privacy Verklaring Photofacts

versie: 22 januari 2021

Op Photofacts worden een aantal gegevens opgeslagen om het gebruik van de website mogelijk te maken. Tevens wordt er statistische informatie opgeslagen om de website te kunnen verbeteren. Bij registratie bewaren wij de gegevens in onze database. Registratie is optioneel en niet verplicht om gebruik te maken van de site. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Contactformulieren & e-mail


Wanneer je een contact-, aanmeld- of informatieformulier op onze websites invult en opstuurt, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt samen met de technische kenmerken door ons bewaard zolang als naar de aard van het formulier en van uw bericht nodig of redelijk is voor de volledige beantwoording, afhandeling en/of verantwoording naar aanleiding van uw bericht. Uw bericht kan daarnaast terecht komen in ons e-mailarchief, waar het als gevolg van backupprocedures en wettelijke bewaarplicht gedurende 7 jaar kan worden bewaard.

Nieuwsbrief


Op Photofacts kun je jezelf inschrijven voor de gratis nieuwsbrief. De hierbij opgeslagen e-mailadressen worden alleen voor het automatisch versturen van de wekelijkse nieuwsbrief gebruikt en niet doorgegeven aan derden. Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

Google


Voor het bijhouden van de statistieken op Photofacts wordt er gebruik gemaakt van Google Analytics.
We hebben een verwerkingsovereenkomst getekend met Google. Tevens hebben we gekozen voor de meest veilig instellingen bij Google Analytics. Je IP-adres wordt gemaskeerd. Alle gegevens die Google Analytics bewaard zijn geanonimiseerd.

Photofacts.nl wordt beschermd door reCAPTCHA van Google. Hierdoor zijn ook deze Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.

Advertenties


Tevens maakt Photofacts gebruik van de advertentie dienst van Google; Google Doubleclick for Publishers. Hiermee worden advertenties weergeven op de website. Google DoubleClick hebben we zo ingesteld dat er geen persoonlijke data wordt opgeslagen bij het uitserveren van de advertenties.

Hosting


Photofacts en haar achterliggende database worden gehost door hosting provider [url=https://vevida.com/]Vevida[/url]. De databases van Vevida bevinden zich fysiek in Nederland. Hier hebben we uiteraard ook een [url=https://vevida.com/verwerkersovereenkomst/]verwerkingsovereenkomst[/url] mee.

Reacties op Photofacts


Bij het plaatsen van een reactie op een artikel op Photofacts wordt het gebruikte IP adres van de gebruiker opgeslagen. Verder wordt de ingegeven informatie ook opgeslagem. Je bent niet verplicht om je persoongegevens op te geven bij het plaatsen van een reactie.

Uitzonderingen: misbruik, verplichtingen


Wanneer er naar ons oordeel sprake is van misbruik of oneigenlijk gebruik van onze faciliteiten, dan kunnen wij bepaalde ip-nummers en/of e-mailadressen voor bepaalde of onbepaalde duur de toegang ontzeggen. Bij vormen van misbruik waarbij derden in hun belangen worden geschaad, kunnen wij de betreffende gegevens aan deze derden ter beschikking stellen (mits hiervoor juridische basis is).

Photofacts zal reacties geplaatst bij artikelen verwijderen of aanpassen wanneer zij vind dat hier aanleiding voor is.

Bij misbruik kunnen wij pogingen ondernemen om de gegevens tot uw persoon te herleiden, bijvoorbeeld om contact op te kunnen nemen met jouw, een ouder, voogd, docent, toezichthouder, leidinggevende, eindverantwoordelijke of dergelijke, of om aangifte te kunnen doen dan wel je in rechte te kunnen aanspreken.

Photofacts stelt gegevens ter beschikking wanneer dit door de autoriteiten wordt verplicht.

Gebruikersvoorwaarden


Door gebruik te maken van de Photofacts website geef je aan akkoord te gaan met onze gebruikersvoorwaarden.

Vragen of verzoeken


Mocht je vragen hebben of een verzoek hebben dan kun je hierover contact met ons opnemen.
Gebruik hiervoor de contactgegevens op deze pagina.

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.032 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord