Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Korting op je verzekering bij Photofacts Academy

vrijdag 25 juli 2014, 23:53 door | 4.975x gelezen | 3 reacties

De nachtmerrie van veel fotografen is toch wel dat er iets gebeurd met je apparatuur. Het is daarom niet gek om je in te dekken voor diefstal en schade met een apparatuurverzekering. Zelf gebruik ik al een aantal jaar een verzekering van DSV. Als lid bij Photofacts Academy kun je nu korting krijgen op deze verzekering.

Photofacts Academy ken je neem ik aan al; de online leeromgeving van Photofacts waar je Lightroom mee onder de knie kunt krijgen (en binnenkort nog veel meer op andere fotografievlakken kunt bijleren). Voor slechts 69 euro heb je een jaar lang toegang tot alle bestaande en nieuwe videotutorials op de site.

Omdat we onze leden naast de leerzame videotutorials ook nog extraatjes willen bieden zoeken we graag naar dit soort aanbiedingen. Als lid van Photofacts Academy krijg je korting door je lidnummer door te geven. Dat kan ook direct bij het afsluiten van de verzekering.

Dsv apparatuur verzekering

De voordelen


Je kunt zelf kiezen welk voordeel je wilt hebben. Je kunt kiezen voor een minimumpremie van 70 euro per jaar (in plaats van 100 euro) én een standaard eigen risico van 100 euro (250 euro bij val- en stootschade) in plaats van 200 euro eigen risico.

Als alternatief kun je kiezen voor een premiekorting van 10 procent bij een standaard eigen risico van 200 euro (en € 250,00 voor val- en stootschade). Hierbij verandert er dus niks in je eigen risico en ook blijft de minimum premie gelijk. Deze optie is dus vooral interessant voor mensen met erg veel apparatuur om te verzekeren.

Uiteraard kun je ook al niet-lid van Photofacts Academy gebruik maken van de Apparatuurverzekering. Je betaald dan de normale tarieven, maar die zijn ook heel fatsoenlijk.

Kijk op Apparatuurverzekering.nl voor meer informatie én voor het direct afsluiten van een verzekering voor je foto apparatuur..

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Jwain
  Profiel  Jwain schreef op dinsdag 26 augustus 2014 om 20:22  | reageer

  Ook voor Belgische leden?

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 27 augustus 2014 om 09:31  | reageer

  @Jwain; Nee, vooralsnog niet. Apparatuurverzekering.nl sluit geen verzekeringen af in België. Wellicht dat we in de toekomst nog uit kunnen breiden met een geschikte Belgische partij.

 3. Jwain
  Profiel  Jwain schreef op woensdag 27 augustus 2014 om 13:45  | reageer

  @Elja Jammer, toch bedankt voor de info.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.153 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord