Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Yeah! Mijn portretboek is naar de drukker! (bestel nu met korting)

dinsdag 16 april 2019, 09:45 door | 4.253x gelezen | 2 reacties

Het heeft even geduurd, maar het is zover: mijn boek over portretfotografie ligt bij de drukker! De titel is: De Portretbijbel - 101 Tips voor Perfecte Portretfoto's. Over ongeveer een maand moet het boek beschikbaar zijn en je kunt het nu alvast met korting bestellen.

Met dit boek wil ik je inspireren om met plezier prachtige portretfoto's te maken. Niet met lange technische verhalen, maar met 101 praktische en eenvoudige voorbeelden.

» De Portretbijbel nu bestellen

De portretbijbel

Het boek bevat, zoals de ondertitel al aangeeft, maar liefst 101 portrettips. Elke tip neemt één pagina in en is voorzien van een foto.

Sommige tips hebben daarnaast ook nog een linkje naar de website zodat je de tip ook nog in video of in de vorm van een blogartikel kunt bekijken.

De Portretbijbel


Het boek bestaat uit 11 hoofdstukken:

- De basis van portretfotografie
- Je compositie bepalen
- Praktische tips voor het poseren van je model
- Communiceren met je model
- De perfecte achtergrond zoeken
- Buiten fotograferen
- Binnen fotograferen
- Flitsen op locatie
- Kinderen fotograferen
- Studioportretten
- Creatieve portretten

Voorverkoop met korting


De Portretbijbel gaat 20 euro kosten als het eind volgende maand in de winkel ligt. Nu in de voorverkoop kun je het voor slechts 15 euro bestellen.

Ik heb ook een bundelaanbieding voor je gemaakt. Tijdens de voorverkoop krijg je namelijk een erg mooie korting op een Photofacts Academy lidmaatschap.

Een flink aantal tips heb ik in videovorm uitgewerkt. Deze -en nog veel meer nuttige video's voor portretfotografen- kun je dan ook direct een jaar lang bekijken.

Je betaalt voor de bundelaanbieding tijdens de voorverkoop slechts 99 euro (een los lidmaatschap kost al 129 euro, dus je krijgt eigenlijk 50 euro korting op het totaal).

De Portretbijbel


Extraatjes


Tijdens de voorverkoop krijg je ook nog een paar extraatjes. Je krijgt namelijk direct na je bestelling alvast het eBook 25 Tips voor Perfecte Portretfoto's. Dan kun je direct aan de slag met de eerste tips.

Daarnaast krijg je ook een maand toegang tot Photofacts Academy. Mocht je al lid zijn, dan krijg je uiteraard een maand gratis extra. In het boek lees je hoe je deze gratis maand krijgt.

Ook krijg je een uitnodiging voor het webinar 10 Tips voor Perfecte Portretfoto's waarbij ik je online laat zien hoe je jouw portretfotografie met een aantal eenvoudige stappen kunt verbeteren.

Iets voor jou?


Ik ben benieuwd wat jullie van het boek vinden.
Zou dit boek iets voor je zijn?

De eerste reacties van mensen die het voor me proefgelezen hebben zijn in elk geval enthousiast. Bijvoorbeeld Erik van Rosmalen. Hij zegt over het boek:

"Elja weet in de Portretbijbel een schat aan informatie over het fotograferen van portretten op een laagdrempelige manier te ontsluiten. Nu eens geen ellenlange verhalen, maar korte, scanbare pagina's.

Elke pagina in het boek bevat één foto met een korte toelichting én een tip die je direct zelf kunt toepassen. En zoals het een echte 'bijbel' betaamt, geeft elk van deze 'lezingen' voldoende stof tot nadenken...
"

» De Portretbijbel nu bestellen (met korting én extraatjes)

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. Robert Vogels
  Robert Vogels schreef op dinsdag 16 april 2019 om 16:20  | reageer

  Niccceee Elja. Reeds besteld en altijd leerzaam met info+beelden erbij. Nodigt uit tot......!

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 16 april 2019 om 16:59  | reageer

  @Robert; Bedankt! vrolijk

  De eerste 200 bestellingen zijn inmiddels binnen. Dus alle anderen ook ontzettend bedankt!

  P.s.: Voor 15:00 uur waren er wat problemen met andere betalingsmethoden dan iDeal. Excuses. Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen over je betaling dan is deze waarschijnlijk niet gelukt.

  Controleer het op je bankrekening en als het inderdaad niet is afgeschreven kun je het uiteraard opnieuw proberen. Nu moet het wel werken.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Boeken

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.048 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord