Michelle Peeters

UNIVERSE van Jos Jansen tijdens BredaPhoto

dinsdag 21 augustus 2018, 22:44 door | 2.385x gelezen | 0 reacties

Jos Jansen is met zijn project UNIVERSE exposant op BredaPhoto festival 2018, het grootste fotografie-evenement in de Benelux, dat plaatsvindt van 5 september tot en met 21 oktober.

Zijn werk bevraagt de relatie tussen mens, wetenschap, technologie en natuur.


In zijn project UNIVERSE verricht hij visueel onderzoek naar fascinerende en baanbrekende research-onderwerpen in het 'bta-domein', zoals zwaartekrachtgolven, nieuwe sterrenstelsels, zachte robotica en de nieuwste DNA-technologie.

In deze bijna onbegrijpelijke wereld construeert Jos Jansen een parallel, artistiek universum met behulp van eigen beeld, gevonden beeld en datavisualisaties.

Zijn werk overbrugt de kloof tussen werkelijkheid en fictie, documentaire en beeldende kunst. Zijn project UNIVERSE verschijnt dit jaar in boekvorm met een essay van professor Robbert Dijkgraaf.

BredaPhoto festival 2018


De buitenexposities van BredaPhoto zijn gratis te bezoeken. Voor de binnenlocaties en het verdiepingsprogramma kun je een passe-partout kopen: voor een dag, een weekend of voor de hele festivalperiode.

Het volledige programma van BredaPhoto evenals een lijst van de deelnemende fotografen vind je op de site van BredaPhoto festival 2018 zelf.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Expositie

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.482 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord