Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Kelby lanceert digitaal magazine voor de iPad

vrijdag 26 augustus 2011, 15:30 door | 5.827x gelezen | 2 reacties

Scott Kelby, bekend van de leerzame boeken over nabewerking en de World Wide Photowalk, heeft afgelopen woensdag een digitaal magazine voor de iPad gelanceerd onder de naam 'Light It'. Het Engelstalige magazine richt zich specifiek op belichting.

Het magazine moet acht keer per jaar verschijnen en de eerste uitgave is nu gratis te downloaden wanneer je in het bezit bent van een iPad. De eerste uitgave bevat 50 pagina's aan leerzame informatie. Vervolgnummers gaan 2,99 dollar kosten.

In deze eerste uitgave van het magazine is ook een artikel door de Nederlandse fotograaf Frank Doorhof te lezen. De Kelby Media groep brengt overigens ook reeds twee papieren tijdschriften uit; Layers en Photoshop User Magazine.

De lancering van het magazine zorgde ook voor flink wat commentaar op Kelby Media. Het bedrijf heeft namelijk aangegeven geen plannen te hebben voor een app voor andere tablets dan die van Apple. Gebruikers van bijvoorbeeld een Android tablet vallen dus buiten de boot voor dit magazine. In onderstaande video promoot Scott Kelby het nieuwe magazine.


Je kunt het magazine hier gratis downloaden.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. Edgo
  Profiel Edgo schreef op zaterdag 27 augustus 2011 om 09:19  | reageer

  Leest lekker weg, goede kwaliteit en de inhoud is ook nog eens prettig en leerzaam leesvoer. Al zal dat laatste niet voor iedereen gelden. Denk dat ik de komende edities ook wel gaan aanschaffen.
  Een review staat op Photofocus.com.

 2. Hubert
  Hubert schreef op zaterdag 27 augustus 2011 om 23:24  | reageer

  Een goede app, zoals je veel te weinig tegen komt. Werkt intuïtief en je kan echt lekker lezen/bladeren/klikken. Goed gedaan. Waar blijven de andere magazines.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.033 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord