Elja Trum

Adobe aanbieding voor fotografen nu voor iedereen!

woensdag 20 november 2013, 21:15 door | 11.344x gelezen | 42 reacties

Als je een recente versie van Photoshop in bezit had, dan kon je de afgelopen periode gebruik maken van een mooie kortingsdeal bij Adobe. Nu is er goed nieuws! De komende twee weken is deze deal beschikbaar voor iedereen! Betaal nu slechts 12,29 euro per maand voor Adobe Photoshop CC inclusief Lightroom!

Adobe aanbieding nov 2013

Voor nog geen 150 euro per jaar (inclusief BTW) heb je dan altijd de laatste versie van Photoshop en Lightroom tot je beschikking. Tevens krijg je 20 gigabyte aan cloud opslag en gebruik van de Behance ProSite bij deze deal.

Je kunt met dit abonnement zowel Photoshop als Lightroom op twee computers installeren en gebruiken. Het maakt niet uit of het een Windows of Mac OS X systeem is; je kunt beide naast elkaar gebruiken. Bijvoorbeeld één op je laptop en één op je desktop computer.

Als je het mij vraagt is dit een aanbieding waar je als fotograaf absoluut gebruik van moet maken. Zo goedkoop is het nog nooit geweest om een legale en actuele versie van Photoshop en Lightroom te hebben.

Meld je aan voor 2 december!

Met dank aan Stefan Alen en Jan Koning voor de tip!


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

42 reacties

 1. gast schreef op donderdag 21 november 2013 om 00:00

  Tot nu toe gebruikte ik gekraakte versies van PS, niet netjes dat weet ik. Voor deze prijs schakel ik over naar de legale versie. Kennelijk zijn ze bij Adobe in gaan zien dat ze meer kunnen verdienen door de prijs tot 'n redelijk niveau te verlagen.

 2. jk-fotografie
  Profiel jk-fotografie schreef op donderdag 21 november 2013 om 00:40

  Bedankt voor het snel plaatsen van de actie. Veel beter dan dit kan de deal immers niet worden. Misschien wel het beste nieuws voor fotografen dit jaar, dus maak je collega's en vrienden er blij mee.

 3. CasperH
  Profiel  CasperH schreef op donderdag 21 november 2013 om 00:59

  Topaanbieding! Ik betaal nu namelijk €24,95 per maand voor alleen Photoshop CC, één probleem: ik kan nergens een optie vinden om op dit programma over te stappen, morgen maar eens even contact opnemen met de vrienden van Adobe :(

 4. Del Boske
  Profiel Del Boske schreef op donderdag 21 november 2013 om 07:55

  Super actie, maar het abonnement is voor 12 maanden:

  Verlenging
  De prijs geldt voor twaalf volledige maanden. Hierna wordt uw contract automatisch verlengd tegen de op dat moment geldende prijs, tenzij u annuleert. De prijs kan worden gewijzigd, maar u wordt altijd voorafgaand aan de prijswijziging hierover geïnformeerd.

  Daarna toch weer € 24,95 per maand??

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.324 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord