Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Gearbooker meetup op 21 februari

vrijdag 8 februari 2019, 17:17 door | 3.176x gelezen | 0 reacties

Gearbooker, het airbnb-achtige foto-gear deelplatform voor fotografen, waar we al eerder over schreven, organiseert op 21 februari een interessant event.

Ze organiseren een "Meetup voor makers" vanuit de Gearbooker community zelf, waarbij je je kunt laten inspireren door filmmakers, fotografen en andere creatieven.

Gearbooker meetup SIGMA


Makers ontmoeten makers


Gearbooker staat voor het met elkaar verbinden van creatieven. Voor het uitwisselen van gear, maar zeker ook van skills, kennis, verhalen en het vergroten van je netwerk. Dat is voor Gearbooker genoeg reden voor het organiseren van dit event.

Na afloop van het programma wordt je onder het genot van een drankje + hapje een gear try-out aangeboden. Op een bijzondere locatie met mooi uitzicht over de Rotterdamse havens Ún in de aanwezigheid van bedrijven als Canon, Sigma, Tamron, Xeen en Samyang kun je hun gear tijdens de meetup real-life uitproberen!

* Canon: EOS R & EOS C200 en objectieven, XF705.
* Sigma: foto & cine lijn
* Samyang
* Tamron
* Zeiss
* Xeen
* Lensbaby

Gasten


Ruben Smit, Nederlands filmmaker en fotograaf, inmiddels landelijk bekend en vermaard via zijn film 'De Nieuwe Wildernis' en recenter via 'WAD'.

Tijdens de meetup geeft hij, speciaal voor de community van makers op Gearbooker, een kijkje achter de schermen van dit zeer indrukwekkende project: gebruikte gear, de productie, het filmen zelf, de financiering, et cetera.

Leandro Valentino Obrie, founder en filmmaker van studio 'Super Random'. Leandro produceert met zijn studio content voor de nieuwe generatie waaronder verticaal, het nieuwe horizontaal.

Door de explosieve groei van content via smartphones, wordt verticaal de nieuwe standaard. Leandro zal laten zien hoe hij met zijn bedrijf dit nieuwe formaat omarmt en succesvol inzet voor hun klanten.

En tot slot andere creatieven uit de Gearbooker community.

Tickets en locatie


Ben je erbij tijdens deze inspirerende meetup? Koop dan snel je ticket via Eventbride. Je kunt je alvast aanmelden via hun Facebook-event.

Locatie is de Science Tower, Marconistraat 16 in Rotterdam. De locatie is prima bereikbaar per auto en OV. Parkeren is gratis voor alle bezoekers in de naburige parkeergarage.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.220 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord