Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Laura Vink

Werk aan de Muur wint Thuiswinkel Award

vrijdag 29 maart 2013, 22:54 door | 6.455x gelezen | 3 reacties

Gisteren werden de Thuiswinkel Awards uitgereikt. De website 'Werk aan de Muur' won daarbij de award voor de beste startende webwinkel! Het doel van Werk aan de Muur is simpel: unieke maar betaalbare kunst voor aan de muur, waarbij ze fotografen en kopers bij elkaar brengen.

De fotograaf kan zijn beste foto's uploaden, welke de klant kan bestellen op een formaat naar keuze en materiaal naar keuze, zoals canvas, dibond en ingelijst. Eerder schreef ik ook al eens over de dienstverlening van Werk aan de Muur.

Screenshot thuiswinkel

In februari won Werk aan de Muur al de Dutch Startup Award en gisteren kwam daar dus een prestigieuze prijs bij. De award voor 'beste startende webwinkel' wordt jaarlijks uitgereikt door thuiswinkel.org, de belangenvereninging van webwinkel. In verschillende categorieen werden er zowel juryprijzen als publieksprijzen uitgedeeld.

Werk aan de Muur ontving de prijs van de jury, welke zeer enthousiast was geworden:
'De inspirerende shop zorgt voor een goede beleving van de klant in zijn zoektocht naar een mooi schilderij. De jury is met name onder de indruk van de usability van de webshop. (…) De fotograaf heeft er slim aan gedaan een goede partner te vinden waarmee de shop kan worden opgebouwd. (…)

Ook heeft Werk aan de Muur in korte tijd een netwerk opgebouwd van creatieven, wat zorgt voor een eigen community. Werk aan de Muur maakt op meerdere manieren elegant gebruik van de kracht van de aan haar verbonden communities. Het bedrijf heeft daarbij een geloofwaardige prognose gepresenteerd.
'

Aan de award zit het fantastische bedrag van ruim 35 duizend euro gekoppeld. Met de winst van deze award hopen oprichters Jasper en Bas dat Werk aan de Muur nog meer bekendheid krijgt zodat niemand meer met een oninspirerend werk, of erger; een lege muur hoeft te zitten.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Laura Vink

Over de auteur

Laura Vink is gek op reizen, fotografie en een combinatie van die twee. Ze schreef het boek Reisfotografie en op haar website Vink Acacemy vind je veel artikelen met fotografie tips, inspiratie en (gratis) eBooks. Ook geeft ze een online fotografie cursus. Volg Laura op Instagram.

3 reacties

 1. Lydia
  Lydia schreef op vrijdag 29 maart 2013 om 23:17  | reageer

  Bekijk de foto's hier.

 2. Ludo
  Ludo schreef op zaterdag 30 maart 2013 om 07:01  | reageer

  Het deed me meteen wel heel erg denken aan mtwalls.be (en .nl)

  Zij bestaan sinds 2011.

 3. Robert
  Profiel Robert schreef op zaterdag 30 maart 2013 om 12:11  | reageer

  @Ludo: Werk aan de Muur is al gestart in januari 2011, eerst onder de naam qohz.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.058 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord