Elja Trum

1000 nieuwsbrief inschrijvingen!

zaterdag 6 november 2010, 15:07 door | 3,338x gelezen | 19 reacties

Hoera, inmiddels zijn er meer dan duizend inschrijvingen op de Photofacts nieuwsbrief! Ruim anderhalf jaar geleden voegde ik de nieuwsbrief toe als extra dienstverlening. Langzaam maar zeker groeide het aantal inschrijvingen en inmiddels begint het dus een aardig aantal te worden. Afgelopen donderdag, rond middernacht, werd de mijlpaal van duizend inschrijvingen behaald. Reden om een wat prijzen te verdelen!

Prijzen!


Het leek me leuk om deze mijlpaal wat kracht bij te zetten door onder de inschrijvers van de nieuwsbrief wat prijzen te verloten. Natuurlijk verloot ik graag een exemplaar van mijn zwart-wit boek. Daarnaast geef ik een toegangskaart weg voor de Zoom Experience eind van deze maand en verloot ik een exemplaar van Scott Kelby's boek over digitale fotografie (deel 3). Om het af te maken doen we er nog het fotoboek 'Hot; Life in de Australian Outback' bij.

Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen naar deze prijzen is ingeschreven zijn bij de gratis Photofacts nieuwsbrief. Op vrijdag 12 november kies ik (willekeurig) de vier winnaars.

Photofacts Nieuwsbrief


Inschrijven op de Photofacts nieuwsbrief is uiteraard gratis. Je ontvangt dan elke dinsdag een overzicht van de artikelen die de afgelopen week op Photofacts verschenen zijn. Daarnaast zie je een actueel overzicht van de onderwerpen die leven in het Photofacts forum.

Leuker is wellicht het persoonlijke stukje tekst dat ik bij elke nieuwsbrief (probeer) toe te voegen. Hierin wijs ik op bijzondere gebeurtenissen van de afgelopen week en vaak blik ik vooruit op de toekomst. Graag geef ik de nieuwsbrieflezers ook hints over dingen die er te gebeuren staan. Zo wisten de nieuwsbrieflezers al bijna een week voordat Photogear live ging dat er maandag om 9:00 uur iets stond te gebeuren op Photofacts.

Photofacts nieuwsbrief

Andere manieren om Photofacts te volgen


De nieuwsbrief is niet de enige manier om op de hoogte te blijven van de artikelen op Photofacts. We hebben een RSS feed waarmee je direct de updates in je RSS lezer ontvangt. Ook kun je Photofacts toevoegen aan je Twitter account. Daar verschijnt bij elk nieuw artikel ook een berichtje op. Gebruik je Facebook, dan kun je ook via deze weg op de hoogte gehouden worden.

Owh, en gewoon dagelijks even hier langskomen kan natuurlijk ook nog altijd..

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts en auteur van een boek over zwart-wit fotografie. Hij is fulltime actief met Photofacts en Photofacts Academy. Elja's foto's vind je op Instagram, hij is getrouwd met Sara en vader van Mika en Vera.

19 reacties

 1. tonv
  Profiel tonv schreef op zaterdag 6 november 2010 om 16:09

  Mooi Elja! We werken er als bloggers hard aan mee om iets moois van Photofacts te maken. Uit deze mijlpaal blijkt dat het publiek dat ook waardeert. En dat is een stimulans om op de ingeslagen weg door te gaan. Ik zou haast zeggen, we trekken een fles champagne open maar misschien moet je er een koud laten staan totdat ik Nederland weer met een bezoek vereer.

 2. Davidh
  Davidh schreef op zaterdag 6 november 2010 om 17:04

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal!

 3. Maarten Coenen
  Profiel Maarten Coenen schreef op zaterdag 6 november 2010 om 17:55

  Gefeliciteerd!

  En de trouwe RSS volgers, wat krijgen die? :p

 4. KIOMFOTO
  Profiel  KIOMFOTO schreef op zaterdag 6 november 2010 om 20:28

  Ik ben al heul lang RSS volger...val ik nu buiten de prijzen??
  Het zwart-wit boek heb ik gelukkig al, een aanrader overigens.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door

CameraTools

Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

46.674 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

46.674 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.