Elja Trum

Photofacts bestaat 3 jaar!

zaterdag 20 juni 2009, 15:27 door | 7.143x gelezen | 80 reacties

Vandaag is het drie jaar geleden dat het eerste bericht op Photofacts bescheen. Drie jaar waarin Photofacts vanuit het niks gegroeid is tot, volgens mij, het grootste weblog over fotografie in Nederland. En wie jarig is trakteert; we geven een boek van Scott Kelby weg!

Mijn favoriete Photoshop CS4 boek voor Digitale Fotografen nog wel (ter waarde van 39,95 euro). Met in totaal 434 pagina's aan nuttige tutorials voor het bewerken van foto's binnen de nieuwste versie van Photoshop. Binnenkort verschijnt er ook nog een recensie van dit boek op Photofacts, maar ik kan je nu alvast vertellen dat deze positief uit valt. Bij het vorige deel gaf ik in mijn recensie al aan dat als je maar één boek over Photoshop gaat kopen, dit degene is die je moet hebben.

Aanstaande woensdag kies ik de winnaar van dit boek willekeurig uit iedereen die een reactie geeft op dit bericht. Dus wil je kans maken, laat even een reactie achter.

Photofacts 3 jaar!


Drie jaar Photofacts
Nog even terugkomend op het heugelijke feit dat Photofacts vandaag drie jaar bestaat; in de afgelopen drie jaar zijn er 1058 artikel op dit weblog verschenen. Dat komt neer op net geen 352 artikelen per jaar. Ongeveer 2.300 bezoekers lezen dagelijks de artikelen. Aantallen waar ik best trots op ben! vrolijk

De afgelopen jaren hebben mij ook een aantal leuke dingen gebracht; zoals veel kennis, contact met andere fotografen, artikelen in het Zoom.nl magazine en binnenkort de verschijning van mijn eigen boek! Allemaal leuke dingen waar ik erg dankbaar voor ben.

Uiteraard gaan we weer gewoon door met het brengen van nieuwe artikelen over fotografie. Mocht je zelf ook eens op Photofacts willen schrijven (en zo een groot publiek bereiken), meld je dan aan als blogger of gastblogger. Je artikel(en) mogen overal over gaan, zolang er maar een verband is met fotografie.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

80 reacties

 1. Serge
  Profiel Serge schreef op zaterdag 20 juni 2009 om 15:31

  Van harte gefeliciteerd met jullie derde verjaardag! Binnenkort blaast mijn blog twee kaarsjes uit!

 2. René
  Profiel René schreef op zaterdag 20 juni 2009 om 15:34

  Alweer drie jaar...dat gaat razendsnel!
  Van harte proficiat en knoop er nog heel veel jaartjes aan vast!

 3. aradilon
  Profiel  aradilon schreef op zaterdag 20 juni 2009 om 15:36

  Gefeliciteerd Photofacts met de 3de verjaardag, en hopelijk nog vele jaren langer.
  Ik ben een fervent lezer van deze site en check toch minstens 1 keer per dag deze site, toffe artikels en goeie reviews.

  Goeie tip is trouwens op twitter Elja volgen en dan weet je snel of er een nieuw artikel op photofacts verschijnt;
  www.twitter.com/eljatrum

 4. Arno
  Arno schreef op zaterdag 20 juni 2009 om 15:36

  Gefeliciteerd en maak van die 3 jaar 30 jaar of meer. Photofacts is niet alleen een weblog maar ook een mooie verzameling van artikelen die erg breed en duidelijk zijn geschreven. Ga zo verder!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.922 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord