Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Vacature: Photofacts zoekt videograaf (m/v)

woensdag 27 november 2019, 16:32 door | 6.449x gelezen | 0 reacties

Ben jij het liefste bezig met het opnemen en editen van gave video's? Dan hebben wij een interessante baan voor je: videograaf bij de 'Netflix voor fotografen', Photofacts Academy. Wij zoeken iemand die ons kan helpen om inspirerende video's te maken voor fotografen.

Wat je gaat doen


Als videomaker ga je op pad met inspirerende fotografen. Zij vertellen hun verhaal voor jouw camera en jij maakt daarvan lekker wegkijkende cursusvideo's.

Vooraf bereid je de opnamedag(en) zorgvuldig voor, zodat alles efficiŽnt verloopt. Hierbij zorg je er ook voor een goed contact met de expert en andere betrokkenen. Terug op kantoor monteer je de video's (meerdere korte video's per cursus) en maakt er een complete videocursus van.

Photofacts bestaat uit een klein team, dus we verwachten van je dat je ook meehelpt met andere werkzaamheden. Denk aan het geheel gereed zetten van de cursussen voor publicatie, bijdragen voor social media accounts, potjes Mario kart spelen en dergelijke.

Een van onze nieuwste promo video's voor een cursus

Benieuwd naar ons huidige videowerk? Bekijk bovenstaande video, neus eens rond op ons Youtube kanaal of probeer een proeflidmaatschap bij Photofacts Academy.

We gebruiken momenteel een Canon 80D, een Sony A7r mark III en een DJI drone voor onze opnames. Als videograaf bij Photofacts Academy kijken we uiteraard naar jou voor toekomstige uitbreiding van onze apparatuur.

Wat je al kunt


Het liefst zien we dat je al ervaring hebt met het maken en monteren van video's. Momenteel werken we met Adobe Premiere Pro, dus het is handig als je daar al goed mee overweg kan. Daarnaast is kennis van After Effects en Photoshop mooi meegenomen.

We zoeken iemand met een actieve en prettige instelling. Je vind het leuk om gave video's te maken en net dat beetje extra te doen. Ook vind je het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen. Het is goed als je een beetje van afwisseling houdt; we filmen soms in onze eigen studio, maar zijn ook vaak op pad door Nederland en zo nu en dan in het buitenland.

Videografie is een creatieve bezigheid, dus ik verwacht dat je van nature al behoorlijk creatief bent. Dat zien we natuurlijk ook graag terug in je werk.

Wie zijn wij?


Photofacts Academy is de Netflix voor fotografen. Met meer dan 60 online fotografie cursussen zijn wij de grootste aanbieder van online fotografie cursussen in Nederland. Elke maand lanceren wij een complete nieuwe cursus op het gebied van fotografie. En daar ben jij verantwoordelijk voor!

Ons kantoor staat in Elst, Gelderland. Station Elst is op circa 10 a 15 minuten lopen en er stopt ook nog een bus voor de deur. We zoeken iemand voor 4 dagen (32 uur) per week (maar andere uren zijn ook bespreekbaar).

Bij Photofacts houden we van een positieve instelling en doen we ons best om efficiŽnt en leuk bezig te zijn met fotografie en onze werkzaamheden. We zien graag een groei-mentaliteit; dat je het leuk vindt om jezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Omdat we graag iemand hebben die op details let wil ik je vragen in de onderwerpregel van je mail het woord sluitertijd te zetten.

We zijn een klein bedrijf, dus de lijntjes zijn erg kort en we houden van een gezellig sfeertje. We stimuleren iedere medewerker het maximale uit zichzelf te halen, zodat je zonder hoge werkdruk lekker productief bezig kunt zijn.

Lijkt het je leuk om bij Photofacts te werken en denk je dat je goed bij ons past? Stuur me dan een mailtje met jouw informatie, motivatie en je showreel via elja@photofacts.nl. Wacht niet te lang, zorg dat je mail uiterlijk maandag 9 december bij me is.

Nog vragen?


Je kunt ze natuurlijk hieronder in de reacties stellen of direct contact opnemen.

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.059 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord