Elja Trum

CameraTools organiseert Strobist Festival

dinsdag 26 mei 2009, 23:39 door | 6.152x gelezen | 10 reacties

Van fotograaf Bert Stephani hoorde ik zojuist via twitter dat hij volgende week vrijdag (5 juni) aanwezig is op het Strobist Festival dat CameraTools organiseert. Het festival geeft je de mogelijkheid om, onder het genot van een excentrieke barbecue, kennis te maken met strobist fotografie.

De kosten voor deelname bedragen 69,- euro en is inclusief eten en drankjes. Het festival wordt in de avond gehouden van 19:00 tot 23:00 uur. In totaal zijn er honderd plekken beschikbaar waarvan er nog enkele open schijnen te zijn.

Een paar maanden geleden kocht ik bij CameraTools mijn Canon 5D mark II en ze lieten een professionele indruk op me achter. Van strobist fotograaf Bert volgde ik begin dit jaar ook reeds een uitgebreide workshop.

Naast Bert Stephani zijn ook Martin Hogeboom, Erwin Stok, Bram Jonker en Moishe Applebaum aanwezig om uitleg te geven over het werken met opzetflitsers los van de camera.

Ik heb me zojuist via e-mail reeds opgegeven. Apeldoorn is slechts een uurtje rijden voor me en de prijs is volgens mij meer dan redelijk. Het lijkt me een leuke avond met interessante sessies!

CameraTools Strobist Festival

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

10 reacties

 1. Antonette de Groot
  Profiel  Antonette de Groot schreef op woensdag 27 mei 2009 om 08:51

  Mag je ook komen als je geen Canon of Nikon hebt??? vrolijk

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 27 mei 2009 om 09:00

  @Antonette; Lijkt me geen probleem, als je een flitsschoen op je camera hebt kun je over het algemeen prima Strobist technieken toepassen.

 3. Leon
  Leon schreef op woensdag 27 mei 2009 om 11:08

  @Elja

  Heb je nog een plekje over in je auto? vrolijk
  Lijkt me heel interessant

 4. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 27 mei 2009 om 13:28

  @Leon; Natuurlijk, je bent welkom om mee te rijden!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Strobist

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.353 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord